Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, τουρνουά ποδοσφαίρου


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6980741095
      Στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ για νέους και νέες, μαθητές, εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές και σπουδαστές. Το τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 θα γίνει στα γήπεδα του Αγ. Χριστοφόρου στις 1-2 Σεπτέμβρη....



     Οι δραστηριότητες αυτές έχουν στόχο να αναδείξουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές συλλογικές αξίες.
    Να έρθουν οι νέοι άνθρωποι σε επαφή με τον αθλητισμό, σε μια περίοδο που η κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων - αδιέξοδα, ανασφάλεια, ατέλειωτο κυνήγι για το μεροκάματο, έλλειψη ελεύθερου χρόνου, εμπορευματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων, υποβάθμιση σχολικού και σωματειακού αθλητισμού κλπ - της στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντάς το σε ακριβοπληρωμένο και απρόσιτο εμπόρευμα.
      Παράλληλα, μέσα από το αθλητικό τουρνουά, η ΚΝΕ θέλει να συμβάλει ώστε να διαμορφωθεί μέσα στη νεολαία, το λαό, τους μαζικούς φορείς ρεύμα διεκδίκησης για το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό μέσα στο σχολείο, στο σωματείο και τη γειτονιά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6980741095

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο