Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

KKE: Καταδικάζει την επίθεση κατά των Πακιστανών στη Βόνιτσα


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της  Ν.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ

    Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον «Ξένιο Δία» τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Αυξάνονται οι επιθέσεις σε βάρος μεταναστών σε όλη τη χώρα αλλά και στην περιοχή μας με τελευταίο τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο Πακιστανών από ομάδα νεαρών στη Βόνιτσα....



     Είναι διαχρονικά εγκληματικές οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που στην κυριολεξία αδιαφόρησαν και αδιαφορούν για την εγκληματικότητα που αυξάνει καθημερινά. Σε αυτό συντελεί η εξαθλίωση, η ακραία φτώχεια, η περιθωριοποίηση που οδηγούνται μεγάλα τμήματα της κοινωνίας.
      Ο λαός δεν πρέπει να ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών. Αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού.

2 σχόλια:

  1. όπου λαθρομετανάστης, βιασμός, κλοπή και λεηλασία Ελληνικής ψυχής, εκεί ΥΠΑΡΧΕΙ μα ανακοίνωση συμπαράστασης η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ας κατοικήσουν λοιπόν, την Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες, μήπως ηρεμήσει και ο ανθελληνικός οίστρος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχει καποιος να καταδικασει , τις αποτροπαιες πραξεις των λαθρομεταναστων κατα των ελληνων ? υπαρχει καποιος να μιλησει για το 15αχρονο κοριτσι που το διελησε ο βρωμιαρης ο αλλοδαπός ? υπαρχει καποιος να νιαστει πρωτα για το σπιτι του και μετα για τους γειτωνες ? εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερουν ολοι ..........εντιπωσεις ολοι μπορουμε να δημιουργήσουμε και να το παιξουμε καλοι , αν ομως κανανε ετσι το παιδι τους σε αυτους που φωναζουν υπερ των λαθρομεταναστων , τι θα λεγανε ? θα λεγανε ευχαριστω κυριε απολητιστε ανωμαλε που κακοποιησες το παιδι μου ? . μερικες φορες η σιωπη ειναι καλητερη , ακομα και αν υπαρχουν τεραστια συμφερωντα , στην μεση καλητερα η σιωπη..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο