Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.ΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ: Η ΙΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


        Η τρόικα εσωτερικού (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ) συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο διαλύοντας το φορολογικό μηχανισμό του κράτους. Το ΥΠ.ΟΙΚ. και οι Δ.Ο.Υ βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.Ο στόχος τους είναι ο φοροελεγκτικός μηχανισμός να περάσει στα χέρια των τραπεζών και ιδιωτικών εταιρειών.Μέχρι τώρα φορολογούσαν άδικα και δυσβάσταχτα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και το κεφάλαιο απολάμβανε προνόμια και απαλλαγές.Τώρα παραδίδουν το λαό στους τραμπούκους των εισπρακτικών εταιριών και διαλύουν τον κρατικό μηχανισμό ωστε μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση να μην εχει τα εργαλεία να φορολογήσει τον σωρρευμένο πλούτο....


                          
 ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ
Την ίδια στιγμή που κινητοποιούν φρεγάτα να κουβαλήσει τα ΜΑΤ στην Υδρα για μια απόδειξη, η πρόβλεψη στους Μνημονιακούς Προυπολογισμούς για έσοδα απο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής ,είναι μηδέν.Δεν θέλουν να φορολογήσουν τους πλούσιους!!! Διαγουμίζουν το λαικό εισόδημα,διαλύουν τους κρατικούς μηχανισμούς με μείωση του ποσωπικού και περικοπές.
Το ΥΠ.ΟΙΚ. και οι Δ.Ο.Υ εχουν ικανό και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στον πολίτη και στη διοίκηση.Να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου,να φέρουν έσοδα στο δημόσιο κορβανά.Αυτό που δεν υπάρχει είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Απειλούν τους εργαζόμενους με «εφεδρείες» ώστε να αποδεχτούν το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ και τους συκοφαντούν στο κοινό ως διεφθαρμένους.Ολοι ξέρουμε ποιοί εξέθρεψαν τη διαφθορά και τη διαπλοκή με τα μεγάλα συμφέροντα.Είναι οι ίδιοι που διαλύουν τη Δημόσια Διοίκηση και το λαικό εισόδημα ,αυτοί που κυβερνούν με τα ψέματα της γιαλαντζί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου.
Αυτοί που μας φόρτωσαν ενα άδικο και παράνομο χρέος.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑ
Οι Δ.Ο.Υ ΘΕΡΜΟΥ-ΑΣΤΑΚΟΥ εχουν ηδη συγχωνευτεί και δρομολογούν το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Αγρινίου.Οι εργαζόμενοι,οι έμποροι,οι αγρότες του Αγρινίου και των περιχώρων, θα αναγκάζονται να μετακινούνται πολλά χιλιόμετρα για τις υποθέσεις τους,πληρώνοντας απο την άδεια τους τσέπη τις σκοπιμότητες της κυβέρνησης των τραπεζιτών και των δανειστών.Οι 60 εργαζόμενοι θα υποβάλλονται στα ίδια έξοδα ενω θα δυσκολευτεί περαιτέρω η ήδη διασαλευμένη οικογενειακή και προσωπική τους ζωή.Και ακολουθούν οι Δ.Ο.Υ Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ μαζί με τους εργαζόμενους και τους πολίτες θα δώσουν τη μάχη για την προστασία των δημόσιων υπηρεσιών απέναντι στα αρπακτικά της αγοράς.Να απαλλαγεί ο λαός μας και οι εργαζόμενοι απο τη θηλιά του χρέους.

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο