Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Νίκος Καραπάνος επισκέφτηκε το Νοσοκομείου Μεσολογγίου


     Πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ο αναπληρωματικός Βουλευτής ΝΔ Αιτ/νίας κ. Νικόλαος Καραπάνος, επισκέφτηκε την Πέμπτη το Διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Δημήτριο Πεφάνη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο.
    Σκοπός της επίσκεψής του στο νοσοκομείο ήταν να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό, τόσο οι εργαζόμενοι σ’ αυτό, όσο και οι πολίτες του νομού.....



   Ανάμεσά τους, είναι η μη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής και της ΜΕΘ, η υπολειτουργία της ορθοπαιδικής (εφόσον έχουν μείνει μόνο δυο ιατροί) και της παθολογικής, η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και απαραίτητων υλικών νοσηλείας και μηχανημάτων όπως ο αξονικός τομογράφος.
    Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια καινούργια πτέρυγα στο νοσοκομείο, η οποία παραμένει εδώ και δυο χρόνια ανεκμετάλλευτη. Για παράδειγμα θα μπορούσε να στεγαστεί κάποια άλλη υπηρεσία όπως π.χ το ΙΚΑ για την μείωση των λειτουργικών της δαπανών.
     Ο κ. Καραπάνος αφού είδε την υπάρχουσα κατάσταση προέβει στην εξής δήλωση: «Η υγεία, είναι το μέγιστο αγαθό του ανθρώπου, επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εμπαίζει με ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είναι καθήκον όλων μας, να συμβάλλουμε σε μια προσπάθεια βελτίωσης και καλυτέρευσης των συνθηκών στον τομέα της υγείας. Ωστόσο, για μένα βελτίωση συνθηκών δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις και η υποδομή του νοσοκομείου, αλλά και οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.  Για το λόγο αυτό δεσμεύομαι να μεταφέρω άμεσα, τα προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, στην κεντρική ηγεσία, με στόχο την άμεση διεξαγωγή ενεργειών αποκατάστασης των προβλημάτων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο