Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δήλωση Καραγκούνη για τις εξετάσεις


       Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν με υπομονή, επιμονή και πολλή προσπάθεια να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές της αρεσκείας τους. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολος και κοπιαστικός είναι ο αγώνας των Πανελληνίων εξετάσεων όχι μόνο για τους μαθητές αλλά και για τους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά τους όλο αυτό το διάστημα και συμμερίζονται τις αγωνίες τους....   Πολλά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που ήταν αρωγοί και σύμβουλοι στην προσπάθεια αυτή. Εύχομαι, καλή επιτυχία στις σπουδές τους για τους νεαρούς φοιτητές και φοιτήτριες και καλή δύναμη στις οικογένειές τους.
     Ανεξαιρέτως αποτελέσματος, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατέβαλαν προσπάθεια και πέρασαν από την δοκιμασία των Πανελλήνιων εξετάσεων. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μόνο μια από τις χιλιάδες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα  παρουσιαστούν στη ζωή τους.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ                                                                                                  Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο