Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη Σαλμά στα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία της Αλυζίας


O  AN. ΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΥΓΕΙΑΣ  Κ. ΜΑΡΙΟΣ  ΣΑΛΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕ  ΤΟΥΣ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ

Φωτορεπορταζ: Βασίλης Πολύζος*

       Ο Αν. υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Δημήτρη Πεφάνη αφού πρώτα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Μύτικα, μετέβηκε στα Περιφερειακά Ιατρεία Κανδήλας και Αρχοντοχωρίου και στο  Αγροτικό Ιατρείο του Βάρνακα και παρέδωσε  στους γιατρούς τους Η/Υ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.....



    Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής, οι οποίοι έθεσαν στον κ. Υπουργο τα προβλήματα των Ιατρείων, ο κ. Σαλμάς ανέφερε ότι το Υπουργείο κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. 
    Η παροχή ιντερνετ στα συγκεκριμένα Ιατρεία θα γίνει από τον Δήμο Ξηρομέρου αφού με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ.Πυθαγορα Σαμαρά έχουν ενεργοποιηθεί 13 συνδέσεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε Αγροτικά και Περιφερειακά ιατρεία του Δήμου.                

*Είναι πρόεδρος της Τ.Κ. Βάρνακα 





1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια στον υφυπουργο! ευτυχως εξοπλισε πληρως τα ΟΛΑ τα ιατρεια!! σε αλλο πηγε μονο οθονη, σε αλλο μονο κεντρικη μοναδα και σε αλλο εκτυπωτη!!!! ωραια φιεστα Μαριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο