Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Κώστας Μπαμπουρης : Είναι για μένα πολύ τιμητικό που οι συνδημότες μου με εμπιστεύονται και με εκλέγουν στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους εκπροσωπήσω.


πηγη facebook : Kostas Mpampouris

Φίλες και φίλοι,

Είναι για μένα πολύ τιμητικό που οι συνδημότες μου με εμπιστεύονται και με εκλέγουν στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους εκπροσωπήσω. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να προσφέρω υπηρεσίες στον τόπο μου.....

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που εκλέχθηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Τους εύχομαι υγεία και δημιουργική θητεία. Εύχομαι επίσης εποικοδομητική συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων και ενεργή συμμετοχή των φορέων και συλλόγων  του Δήμου αλλά και των συνδημοτών μας. Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών αλλά δεν εκλέχθηκαν, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που έδωσαν άλλον αέρα σ’ αυτές τις εκλογές, απέκτησαν εμπειρίες και κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις για τα προβλήματα του Δήμου, παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι εκλογές τελείωσαν, οι πολίτες αποφάσισαν να συνεχίσουμε τη δουλειά με Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, δίνοντας μας μάλιστα μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το 2019 και με ανανεωμένο το δημοτικό συμβούλιο σχεδόν κατά το ήμισυ. Το μήνυμα που έχουμε πάρει από τους συνδημότες μας είναι ξεκάθαρο. Οι ευθύνες μας είναι μεγαλύτερες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Είμαστε υπεύθυνοι για την πορεία του Δήμου τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μπροστά μας μια πενταετία πολύ καθοριστική για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου και απαιτείται από όλους μας σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και συναίνεση για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε. 

Κώστας Μπαμπούρης 

Δημοτικός Σύμβουλος 

5 σχόλια:


  1. Σεβαστή η " επιλογή " του λαού . Εκτιμώ ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο με απούσες φωνές από τη συμπολίτευση , όπως αυτές των : Χρ. Σαλτογιάννη, Κ. Στράτου, Π. Χολή , Β. Μουρκούση και κυρίως του Λ. Κατσαούνη θα μας λείψουν. Και σεις κ. Μπαμπούρη , να πω ότι ίσα που διασωθήκατε ; ή κάνω λάθος ; Επαναλαμβάνω σεβαστή η " επιλογή " του κόσμου , αλλά δεν μπορούμε όμως να αποσιωπούμε και κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι όπως η μη εκλογή των παραπάνω.
    Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ελπίζω να δημοσιευτεί η άποψη μου , η οποία σας ομολογώ ότι συνταυτίζεται με αρκετές απόψεις Ξηρομεριτών και εκατοντάδες συμπολιτών μας συζητούν αυτές τις " καραμπόλες " ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Μηχανικός Μιλτ. Μπίρμπας. Διαβάστε την πρόταση του για το Δήμο ( παρουσιάζεται στα τοπικά σαιτ ) με τίτλο : Η ανάπτυξη της ΔΕ Αλυζίας μέσω έργων Υποδομής και ολοκληρομένων προτάσεων. Χρειάζονταν φωνές μέσα στο Δ.Σ μ και ε τεχνικές γνώσεις που τώρα εκλείπουν.

      Διαγραφή
  2. Ήρθαν ψηφαλακια αυτό έχει σημασία οι πικρίες στην άκρη τώρα έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο τις δικές σου απόψεις εκπροσωπείς και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγχώνεσαι βλέπω πάρα πολύ ! Να είσαι και συ , απ αυτούς που λειτούργησαν παρασκηνιακά ; εσύ στη πιάτσα του Αστακού δεν τα ακούς καθημερινά αυτά ; ή έχεις βάλει κερί στα αυτιά ; Εξάλλου την άποψη μας λέμε , ότι κάποια αξιόλογα , κατ εμάς , άτομα , δεν εκλέχτηκαν. Και ως αξιόλογα άτομα υποδέχτηκαν και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο. Και δεν ήταν ένας ή δύο , που δεν εκλέχτηκαν , αλλά αρκετοί. Αλλοίμονο να μη μπορούμε να λέμε την άποψη μας και αυτό που βουίζει στις καφετέριες στην παραλία του Αστακού. Και τρεις αλλοίμονο να ζητούσαμε την άδεια σου να πούμε την άποψη μας.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο