Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Σταρακά: Αντίο δάσκαλε, Παντελή Κιτσάκη


Η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Παντελή Κιτσάκη:....

«Ο Παντελής Κιτσάκης ήταν από τους ανθρώπους που αν είχες την τύχη να τον συναντήσεις καταλάβαινες αμέσως ότι θα άφηνε θετικό αποτύπωμα για πάντα στη ζωή σου. Από τα μαθητικά μας χρόνια στην ΠΑΜΚ και μετά στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, τον αποκαλούσαμε “δάσκαλο”. Δάσκαλο αρχών, αξιών, ήθους και πολιτικής σκέψης για ένα καλύτερο αύριο για κάθε συνάνθρωπο. Πάντα για τον συνάνθρωπο. Αυτόν που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, ό,τι κι αν έκανε, όπου κι αν βρέθηκε, είτε ως ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως επιστήμονας και δικηγόρος, είτε με την κοινωνική του δράση για το καλό του Αγρινίου.

 

Στην πολυαγαπημένη του οικογένεια και σε όλους τους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

 

Αντίο δάσκαλε, Παντελή Κιτσάκη».   

1 σχόλιο:

  1. Βλέπετε όπου πριν 3-4 μέρες σας έλεγα δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα , σε περιπτώσεις αποδημίας κάποιου εις Κύριον , και δημοσιεύονται τα πάντα ( όνομα , επάγγελμα , δράση , φωτο κλπ ) , όταν κάποιοι αδαείς στο γραφειο Τύπου στο Δήμο Ξηρομέρου πριν 3-4 μέρες έγραψαν μια ανακοίνωση σε παρόμοιο συμβάν , με πληθώρα συντακτικών και ορθογραφικών λαθών . Και αντί να παραδεχτούν το λάθος ( από άγνοια τους το πιθανότερο ...) της πατάτας που έκαναν , επικαλούνταν να δικαιολογηθούν για τάχα προσωπικα δεδομένα !!! , Όταν εμείς με κριτική και μόνο διάθεση , τους μεμφόμεθα για την ανακοίνωση τους , οτι κάνουν λάθος . Καθημερινά σε όλα τα σαιτ της Ελλάδος διαβάζουμε παρόμοιες ανακοινώσεις.
    Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ, ο Παντελής Κιτσάκης μαζί με τον αείμνηστο αδελφότου Θανάση , υπήρξαν δύο σημαντικές προσωπικότητες στο Νομό μας, με κοινωνική δράση και αγώνες κατά της Χούντας. Ένα μικρό ρεπορτάζ , εκ μέρους σας , για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι , κατά τη γνώμη μας επιβάλλεται . Στους οικείους του αγωνιστή Παντελή Κιτσάκη τα ειλικρινη μας συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο