Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου η "Σαυρία" ευχαριστεί δημόσια τον Αποστόλη Πανταζή για την ευγενική χορηγία


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον κ.Πανταζη Απόστολο για την ευγενική χορηγία του προς το σύλλογό μας η "Σαυρια" με το ποσό των 2.000€, αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια του συλλόγου μας για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας καθώς και για τη σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Παλαιομανιτων..... Η παρούσα ανακοίνωση πραγματοποιείται με καθυστέρηση καθώς θέλαμε αμφότεροι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εκλογών. Απόστολε σε ευχαριστούμε για τη στήριξη σου στο έργο μας και σου ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου η "Σαυρία"

6 σχόλια:

  1. Να μας κοινοποιήσει ο πολιτιστικός σύλλογος τα έσοδα και τα έξοδα του γιατί μας περνάνε για ηλίθιους. Δεν υπήρχε σάλιο για πανηγύρια. Επίσης εγινε γνωστό ότι ο σύλλογος έκανε δωρεά στην κοινότητα. Που είναι αυτά τα χρήματα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δημοσιευσατε την χορηγεια?
    Μηπως για διαφημιστικους λογους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρος Συλλόγου "Η Σαύρια"16 Οκτωβρίου 2023 στις 8:59 μ.μ.

    Τα οικονομικά στοιχεία των εκδηλώσεων του συλλόγου υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενο και ουδέποτε ζητήθηκαν από τον οποιοδήποτε πόσο μάλλον από τον ανώνυμο σχολιαστή. Το σχόλιο αυτό (πόσο μάλλον ανυπόγραφο) αποσκοπεί σε δυσφήμιση του συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης τους με το σύλλογο, ουδέποτε έδωσαν δικαίωμα για κακοήθεις σχόλια και λασπολογία! Καλούμε τον σχολιάζοντα αν έχει στοιχεία να τα προσκομίσει επώνυμα. Αν πάλι δεν έχει τον καλούμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Τα τηλέφωνα των μελών είναι γνωστά, αν θέλει να δεί τα οικονομικά στοιχεία των εκδηλώσεων του συλλόγου είμαστε στη διάθεσή του. Έπειτα όμως απαιτούμε τη δημόσια και επώνυμη συγγνώμη του.

    Ο πρόεδρος του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα οικονομικά στοιχεία των εκδηλώσεων του συλλόγου υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενο και ουδέποτε ζητήθηκαν από τον οποιοδήποτε πόσο μάλλον από τον ανώνυμο σχολιαστή. Το σχόλιο αυτό (πόσο μάλλον ανυπόγραφο) αποσκοπεί σε δυσφήμιση του συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης τους με το σύλλογο, ουδέποτε έδωσαν δικαίωμα για κακοηθείς σχόλια και λασπολογία! Τα τηλέφωμα των μελών είναι γνωστά , αν θέλει να δει τα οικονομικά στοιχεία των εκδηλώσεων του συλλόγου είμαστε στη διάθεσή του. Έπειτα όμως απαιτούμε τη δημόσια και επώνυμη συγγνώμη του.

    Ο πρόεδρος του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ειναι ο προεδρος του συλλογου για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι

      Διαγραφή
  5. Ο Σαμαράς ποτε δεν ανέφερε όπου πρόσφερε βοηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο