Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Το νέο Δ.Σ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Όλα τα ονόματα

 


Από την 1η Ιανουαρίου του 2024 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας αλλάζει χέρια. Την θέση του Δημάρχου αναλαμβάνει ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 15ης Οκτωβριου Αθανάσιος Κασολας ο οποίος θα έχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο 15 συμβούλους....

Εξι συμβούλους θα έχει ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και τέσσερις ο κύριος Σωζος.

Ο κύριος Κασολας εξέλεξε από την Δημοτιική Ενότητα Ανακτορίου 9 συμβούλους και από τρεις από τις Δημοτικές Ενότητες Παλαιρου και Μεδεωνος.

Αυτοι είναι οι: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΙΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΒΕΜΗ ΚΑΡΕΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ και ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο κύριος Αποστολάκης εξέλεξε από δύο συμβούλους από κάθε Δημοτική Ενότητα. Αυτοί είναι οι: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΤΣΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΒΑΙΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ και ο κυριος Αποστολάκης.

Τελος, ο κύριος Σωζος εξέλεξε δύο συμβούλους απο την Δ.Ε. Ανακτορίου, και από έναν από Μεδεων και Παλαιρο, οι οποίοι είναι οι: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΙΤΗ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ, ΘΩΜΑΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ και ο κ. Σώζος.

akarnanikanea


20 σχόλια:

  1. Δεν είναι μεγάλος νικητής. Μεγάλος νικητής θα ήταν εάν έβγαινε πρώτος και με μεγάλη διαφορά ψήφων από την πρώτη Κυριακή. Στον δεύτερο γύρο βγήκε πρώτος με το ζόρι και με μικρή διαφορά χάρη στο δεκανικι του τρίτου. Δηλαδή οι δύο που έχασαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, ενώθηκαν και κερδίσαν στον δεύτερο γύρο χάνοντας σημαντικό μέρος από του ψήφους που πήραν στον πρώτο γύρο. ΠΥΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο άλλος είχε το μέλι και μοίραζε παντού λογικό είναι.... Τέτοιοι αγώνες δεν αξίζουν μία...

      Διαγραφή
    2. Φιλε μαλλον δεν κερδισε ο Κασολας. Οφθαλμαπατη ειναι. Τι σουπερ αναλυσεις κανεις ρε επιστημονα;;; 😂😂

      Διαγραφή
    3. Εάν άνοιγες το μυαλό σου για να κατανοήσεις αυτά που διάβασες, δε θα είχες καμία απορία.
      Επίσης θα καταλάβαινες πως σκεφτόμαστε εμείς οι "Επιστήμονες".

      Διαγραφή
  2. Ανδρικεξα της πολιτικής ύριε οι Παναγιωτίδη και οι δύο που λές ότι έχασαν στο πρώτο γύρο είχαν να κάνουν με ένα καθεστώς Αποστολάκη όπου έδωσε τα πάντα τα πάντα για να κερδίσει και είχε και την στήριξη του τοπικού βουλευτή μαζί με κάτι αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΥΡΕΙΟΣ ΝΊΚΗ, ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πινεις πολυ κοκα κολα,για να το χωνεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κλάψα βλέπω Nick the quick ή Nick the greek ή πώς αλλιώς σε λένε... Κάτσε στη νηστεία και εσύ για πέντε χρόνια όπως το αφεντικό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πως με λένε το διάβασες. Βέβαια διαβάζοντας το σχόλιο σου κατάλαβα γιατί δε μπόρεσες να το συγκρατήσεις.. (Nick Panayiotides).

      Διαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΗ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΣΟΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε δεν πρέπει να μπει ούτε ο ίδιος γιατί και αυτός δοκιμασμένος είναι.

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ο πονοκέφαλος του Κασολα. Όλοι οι σύμβουλοι του είναι επαγγελματιες. Ποιος θα άφησει τη δουλειά του? Μέχρι τώρα ήταν όλοι οι άνεργοι. Θα δούμε.

      Διαγραφή
    2. Αυτά δεν τα έβλεπε. Ας πρόσεχε. Ο Δήμος έχει δουλειά και συνέχεια.Αν δεν μπορούνε να πάνε στα σπίτια τους.

      Διαγραφή
  8. Εγώ το μόνο αποτέλεσμα που είδα ήταν η συντριβή του καθεστώτος αποστολακη όλα τα υπόλοιπα είναι μηδεν από μηδέν ίσον μηδέν και με ένα ψήφο να κερδίζε ο κασολας πάλι συντριβή θα ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη συντριβή; Ούτε 2% διαφορά μεταξύ τους (με το δεκανίκι του τρίτου) που την είδες την συντριβή; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ παραλίγο να τους φάει και τους δύο. (Nick Panayiotides).

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εκεί στα περιβόλια σου κόβει παραδάκι ο μεγάλος Nick...

      Διαγραφή
  9. παιδιά νέοι να μπούν σε θέσεις π.χ. Αντιδήμαρχοι και διοικητικοί όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι. πάλι κινητό στο χέρι και φρέντο βερεσέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δήμαρχος έφαγε τον εαυτό του Παναγιωτίδη το Σώζο δεν μπορεί να τον φάει ο Αποστολάκης. Γιατί ο Σώζος ξέρει τα πάντα γιαυτον τα πάντα αλλά αυτό ο Αποστολάκης δεν το υπολόγισε σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο