Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΚΟΥΤΟΥΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ : Ευχές για επιτυχημένη και παραγωγική θητεία στον νεοεκλεγέντα Δημάρχο Ακτίου Βόνιτσας Αθανάσιο Κασόλα.


Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων του τόπου μας και πολλές προσδοκίες στήριξής του, όπως και ο ίδιος δηλώνετε, είμαι βέβαιος ότι η συμβολή σας και το αμέριστο ενδιαφέρον σας θα ωφελήσουν πολλαπλά τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.

ΚΟΥΤΟΥΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.....



5 σχόλια:

  1. Μπα τώρα όλοι μαζί. Όχι μόνοι σας και μόνοι μας Άντε γειά.Να σας δούμε τι θα κάνετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα μάτια σου θα δουν πράγματα που θα σε κάνουν να μετανιώσεις που μπλέχτηκες με την πολιτική και να τη σιχαθεις. Κάντε υπομονή τώρα 5 χρόνια είναι θα περάσουν και αυτοί που είχαν τόσο μίσος που προτίμησαν την αυτοκαταστροφή ας συγχωρήσουν τον εαυτό τους εμείς παντως τους συγχωρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ στα χωριά μας την συνχωρηση την έχει ό παπάς.εσεις από ποτέ και Άγιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:37 συγχώρεσε τον εαυτό σου πρώτα και μετά να ζητάς και τα ρέστα ελεεινέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ 7.37 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΗ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 30 . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 90 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ . ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ << ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΜΥΑΛΟ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο