Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ελευθέριος Μάντζαρης : θελω να ευχαριστησω ολους οσους με εμπιστευθηκαν να τους εκπροσωπησω για δευτερη φορα στο Δημοτικό Συμβούλιο.Ευχομαι να μην τους απογοητευσω.

 


πηγη fecebook Ελευθέριος Μάντζαρης

Το αποτελεσμα των δημοτικων εκλογων επικυρωσε με τον πλεον εμφατικο τροπο την βουληση των πολιτων , οτι η  Δημοτικη Αρχη πρεπει να συνεχισει την προσπαθεια που ξεκινησε το 2019 επιταχυνοντας τους ρυθμους της ,προγραμματιζοντας και συντονιζοντας ακομη καλυτερα το εργο της......

    Ειναι μια μεγαλη και μοναδικη  για την περιοχη ευκαιρια  η οποια η θα απελευθερωσει τις υγιεις δυναμεις του τοπου και θα τον απογειωσουν βάζοντας ταυτοχρονα  γερα θεμελια που δε θα επιτρεπουν κανενα πισωγυρισμα η<< που θα γινει παλι σταχτη μες τη Μεγαλη Τυχη που τη γεννησε>>.

    Εναποκειται στο Δημαρχο κ.Τριανταφυλλακη και στους συνεργατες του να φανουν ανταξιοι αυτης της τιμης και να μετουσιωσουν με πράξεις και εργα  τις μεγαλες προσδοκιες των πολιτων.

   Προτρεπουμε τους πολιτες να συμπεριφερονται υπευθυνα,να παρακολουθουν απο κοντα ελεγχοντας το εργο της Δημοτικης Αρχης και να συμμετεχουν στις διαβουλευσεις καταθετοντας προτασεις για το πως ονειρευονται το μελλον του τοπου  μας.

    Επισης οσοι συνυποψηφιοι <<απετυχαν>>ας μεινουν διπλα στην παραταξη παρα την πικρια τους.Η επιτυχια της παραταξης στις εκλογες ειναι δικο τους κυριως κατορθωμα και οχι μονο των δεκαέξι και των τριαντα δυο  που εκλεχτηκαν.Μην απεμπολησουν δικαιωματα που κατεκτησαν με κοπο και κοστος,να παραμεινουν ενεργοι γιατι τους εχει αναγκη και η παραταξη και ο τοπος και εχουν πολλα να προσφερουν.

    Κλεινοντας,αφου συγχαρω το Δημαρχο για την πετυχημενη  τετραετια και για την επιτυχια του συνδυασμου στις εκλογες,θελω να ευχαριστησω ολους οσους με εμπιστευθηκαν να τους εκπροσωπησω για δευτερη φορα στο Δημοτικό Συμβούλιο.Ευχομαι  να μην τους απογοητευσω.


1 σχόλιο:

  1. Καλές οι προτροπές αλλά πρώτον η παράταξη δεν υπάρχει έχει καταστεί δήμαρχο- προσωποκεντρική και δεύτερον ο τόπος αποφάσισε ποιους χρειάζεται, οπότε τους άλλους δεν τους έχει ανάγκη εκτός και τους θέλετε νεροκουβαλητές,ως συνήθως. Επίσης έχετε και αυτόν που για δυο χρόνια σας έκανε αντιπολίτευση στο Δ.Σ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο