Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Αθηνά Βέμη Καρέλου : Θα είμαι στο πλευρό σας, προσηλωμένη στο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τα χωριά μας και τον δήμο μας!


πηγη facebook Αθηνα Καρελου

Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον νέο δήμαρχο Θανάση Κασόλα για τον αγώνα,  την εντιμότητα και την αποφασιστικότητα που επέδειξε κατά την διάρκεια των εκλογών. Δεν ήταν απλά μια νίκη ψήφων, αλλά η βαθιά επιθυμία μας για βελτίωση και αλλαγή. Θα έχει την αμέριστη στήριξη μου σε αυτό το νέο κεφάλαιο που ξεκινά για τον δήμο μας......

 

Ακόμη, θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου την απέραντη ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι προς όλους εκείνους και εκείνες που με στήριξαν με την ψήφο τους για ακόμη μια φορά. Η υποστήριξη σας ήταν η δύναμη μου όλες εκείνες τις φορές που αντιμετώπισα  δυσκολίες και είναι ο λόγος που ποτέ δεν έσκυψα το κεφάλι, που δεν το έβαλα κάτω. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε είναι προσωπική δικαίωση, τιμή αλλά και υποχρέωση παράλληλα.

Θα είμαι στο πλευρό σας, προσηλωμένη στο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τα χωριά μας και τον δήμο μας! Θα εργαστώ σκληρά, όπως και έκανα όλα αυτά τα χρόνια ακούγοντας τις φωνές και τις ανάγκες όλων των συμπολιτών μου με ήθος, τιμιότητα και αξιοπρέπεια! 

Ας γίνει επιτέλους η αγάπη για τον τόπο μας, η πυξίδα που θα μας καθοδηγεί.  

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι μέσα από την καρδιά μου. 

Με εκτίμηση,

Βεμη Καρελου Αθηνά

8 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο σε γνώρισα αλλά είσαι μια σπουδαία και έντιμη γυναίκα που λέει τα πράγματα με την γλώσσα της αλήθειας . Σε χαιρετούμε από το Μοναστηράκι εγώ και η γυναίκα μου μεγάλη αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποψήφια στις Εθνικές με την Ν.Δ. Ευχόμαστε. Α ρε κούλη τυχερέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΖ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΨΗΦΙΣΕΣ . ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ . ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ . ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΘΗΝΑ. ΧΑΙΡΟΥΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ . ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ.ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΟΥΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΑΦΗ . ΚΑΙ ΑΣ ΦΚΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΕΛΘΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΩΣΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑ -ΠΑΛΑΙΡΟ-ΠΡΕΒΕΖΑ . Η ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ .2 ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΥΡΩΝ 3 ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΡΥΦΟΥ 4 ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ . ΥΠΑΡΧΕΙΙ ΛΥΣΗ . ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σε δούμε για ακόμη μια φορά αθηνά... Εδώ σε περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως πρέπει να αναλογιστεί ο Αποστολακης τώρα γιατί έχασε στην Κατούνα. Μπράβο Αθηνά είσαι δύναμη με αρχές και αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο