Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Βενετης ! Γιατί με το γάντι

 


11 σχόλια:

  1. Πίσω από αυτό το γάντι κρύβεται μια σιδερένια γροθιά αντίστασης στη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις, ενός έντιμου και πάντα ενεργού πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκη δεν χρειάζεται να "απολογείσαι" ..
    Είσαι ένας άνθρωπος με αξίες,ήθος και επίπεδο..
    Αυτές οι εκλογές έχουν καταντήσει αηδία εδώ στον δήμο μας,αλλού δεν ξέρω αν γίνονται αυτά...
    Ούτε έχει σχέση αυτή η ψήφος με τα πολιτικά πιστεύω του καθενός..
    Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα...
    Γενικά το ξαναλέω ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΊΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τα καθαρά χέρια είναι που χρειάζονται τα γάντια, για να μη μολυνθούν. Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή να πήρε το μήνυμα και να παραδειγματιστεί. Η αρχή έγινε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και να θυμάται ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ πως εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες γάντια έτοιμα να τσαλακωθούν, να σκιστούν, ακόμη και να αλλάξουν ¨σχήμα¨ αν χρειαστεί, για το καλό του τόπου μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως να παμε εκει που πραγματικα ανηκουμε,εγω παντως πηγα,και δεν χρειαζονται ουτε γαντια ,ουτε αλλα αξεσουαρ.Σ αγαπαω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να πει κανεις για ενα δημο με οριακη πλειοψηφια "αδιαφθορων" πολιτων οπως μας ελεγαν μερικοι. οσα και να λετε αγαπητε γνωριζετε πως βγηκε η νεα δημοτικη αρχη και προσπαθειτε να γελασετε τον εαυτο σας και σε λιγο καιρο θα αρχισει η κατακραυγη αλλα μετα ειναι αργα για μετανοιες. εχετε θρασος εσεις αλλα κι εμεις εχουμε αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Τάκη για το άρθρο σου έχεις απόλυτο δίκιο για αυτά που γράφεις γιατί είσαι ένας έντιμος αγωνιστής και πολλά συγχαρητήρια για την κόρη σου για το άρθρο που έγραψε πάντα θα σε διακρίνει η εντιμότητα για τον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τρίπτυχο χρήμα , δόξα, εξουσία κυριαρχούσε στους απερχόμενους.
    Είχαν τυφλωθεί, είχαν ζαλιστεί από την έπαρση, την αλαζονεία, τον απύθμενο εγωισμό.
    Αυτό όμως που δεν συγχωρείται είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά.
    Καληνύχτα πολιτικά.
    Τα καθεστώτα αυτή την κατάληξη έχουν.
    Χάνουν πρώτα πολιτικά. Δεν φτάνει μόνο αυτό.
    Θα καθίσουνε στο εδώλιο και θα απολογηθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ανώνυμο 2:08μμ ή κριτική σέ κάθε παράταξη δεν αφορά όλους όσους την εμπιστεύονται, παρά μόνο όσους συμμετέχουν ενεργά στις πρακτικές τής.Αν ανήκεις στους προνομιούχους της απαξιω νά σού απαντήσω.προς Βαρβάρα Βενέτη αγαπημένη μου αδερφή -ξαδερφη σέβομαι την αγνότητα τής προθέσης σού στην κριτική πού μου κάνεις είναι ευπρόσδεκτη.σεβομαι επίσης την αγνότητα πολλών τιμίων αγωνιστών τού χώρου στον οποίο πήγες επιτρεψε με νά σού αναφέρω δύο ιστορικά παραδείγματα.αυτο τό γράμμα τού Νίκου Ζαχαριάδη προς τον Μεταξά όπου κάνει επέμβαση τού πατριωτικου καθήκοντος και τού σχετικά πρόσφατου βρόμικου 89 όπως αποκαλεστηκε ιστορικά όπου ή ηγεσία του χώρου στον οποίον πήγες έφερε στην κυβέρνηση τό άτομο τό οποίο στον ανένδοτο αγώνα 114 αποκαλούσε ΚΑΘΑΡΜΑ.Σ'αγαπω αν όχι περισσότερο τουλάχιστον ίσα με σένα φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο παραπάνω σχόλιο όπου λέει εμεμβαση τού πατριωτικου καθηκοντος να διαβαστεί υπέρβαση υπέρ τού πατριωτικου καθηκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμμαθητή Τάκη , αφιερωμένο εξαιρετικά σε ευδιάκριτους αποδέκτες.

    << Τους άδειους ασκούς φουσκώνει ο αέρας και τα άδεια μυαλά η έπαρση>>
    Σωκράτης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Τάκη. Ξέρεις ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται . Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εγω δεν ενοιωσα την ανάγκη να βάλω γάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο