Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Σταυροδοσία στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Καλή ψήφο...


 
Ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου καλή ψήφο μεθαύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Οι κάλπες εκλογών ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 7 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι μεθαύριο ψηφίζουμε για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, για τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την σταυροδοσία να είναι ως εξής και πολύ προσοχή γιατί έχουμε να περάσουμε από 2 κάλπες:
1. Κάλπη Δημοτικού Συμβουλίου + Τοπικών Συμβουλίων.
2. Κάλπη Περιφερειακού Συμβουλίου.
Προσοχή: Οι σταυροί πρέπει να μπαίνουν όλοι ενιαία, είτε από την αριστερή μεριά του ψηφοδελτίου, είτε από την δεξιά. Εάν βάλουμε σταυρούς, και αριστερά και δεξιά, το ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο.
Για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.
Έως 4 σταυρούς στο γενικό ψηφοδέλτιο ενιαία, ανεξαρτήτως Δημοτικής Ενότητας που ανήκετε.
Για τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων.
Έως 2 σταυρούς προτίμησης στο τοπικό ψηφοδέλτιο για τα Τοπικά Συμβούλια Κοινοτήτων, εκτός από τις Κοινότητες κάτω των 200 κατοίκων, που εκλέγεται μόνο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας, όπου έχουμε 1 σταυρό. Οι Κοινότητες αυτές είναι 5: Βλυζιανά, Αγράμπελα, Σκουρτού, Πρόδρομος, Παναγούλα.
Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Για τις Περιφερειακές Εκλογές ψηφίζουμε μόνο για τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητάς μας, δηλαδή της Αιτ/νίας. Οι σταυροί που δικαιούμαστε είναι έως 4.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο