Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο ημέρα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, οι υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, ως ένδειξη σεβασμού και πένθους.

 

penthos
 
Αστακός, 17/10/2023
Αριθ. πρωτ.: 12906
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Δ/νση: Αστακός Αιτωλοακαρνανίας
Τηλ.:2646360500
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για την απώλεια της αγαπημένης και εκλεκτής συναδέλφου οι υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, θα παραμείνουν κλειστές αύριο ημέρα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023.....
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν και θα μείνει για πάντα ζωντανή στη μνήμη μας για την ευγένεια και την καλοσύνη της.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στεκόμαστε ομόθυμα κοντά της.
Η κηδεία της εκλιπούσας θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13 : 00 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12 σχόλια:

  1. Δελτιο Τύπου με πρωτόκολλο , δίχως αναφορά του ονόματος του τεθνεόντος ; απίθανο...πρώτη φορά κυκλοφορεί τέτοιο έγγραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι η θανουσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμβάνοντας υπ όψιν την προστασία προσωπικών δεδομένων δεν αναφέρεις ποτέ το όνομα θανοντος. Είναι απόφαση της οικογένειας να το ανακοινώσεις. Ο Δήμαρχος θεώρησε να κυρηξει αργία εις μνήμη του θανοντος υπαλλήλου του δήμου επί σειρά χρόνων και για την αποφυγή παρεξηγήσεων εκδόσεις αριθμό πρωτοκόλλου όπως το ορίζει ο νόμος.για αυτό το λόγο προτού κρίνουμε κινήσεις ας διαβάσουμε τι λέει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρετε και τον νόμο και το άρθρο που λέει όλα αυτά. Ολες οι ανακοινώσεις σε παρόμοιες περιπτώσεις αναφέρουν και όνομα και μάλιστα σε επώνυμα ονόματα, τα ΜΜΕ δημοσιοποιούν τα πάντα, τη ζωή και τη δράση του κλπ. Ανέφερε λοιπόν το άρθρο και τον Νόμο που λέει αυτά που λέτε ; Εσύ τόοοσα συμβάντα που διαδραματίζονται στο Νομό , δεν τα διαβάζεις στα τοπικά μπλόκ που αναφέρουν το όνομα και το χωριό του ; Και να ξέρετε δεν θίγουμε κανέναν. Μην είστε τόσο μυγιάγγιχτος !!!

      Διαγραφή
  4. Τέτοια ασυνταξία και ορθογραφικά λάθη σε ( ανεπίσημη) ανακοίνωση ( του άτυπου γραφείου τύπου) δεν έχουμε ξανασυναντήσει.
    α) Λαμβάνοντας υπ όψιν την προστασία προσωπικών δεδομένων δεν αναφέρεις (;)
    β) Είναι απόφαση της οικογένειας να το ανακοινώσει(ς).
    γ) Ο Δήμαρχος θεώρησε να κ(υ)ρ(η)ξει (;;;;)
    δ) ...θανοντος υπαλλήλου του δήμου επί σειρά χρόνων (;;)
    ε)εκδόσει(ς) αριθμό πρωτοκόλλου (;;;)
    στ) και για την αποφυγή παρεξηγήσεων(;;)
    ζ) για αυτό το λόγο προτού κρίνουμε κινήσεις ας διαβάσουμε τι λέει ο νόμος. (;;;)
    Γι αυτό ας προσέχουν λίγο πριν γράψουν μια ανακοίνωνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό παραδεισο σε έναν πραγματικα αξιαγάπητο ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια προσωπικά δεδομένα ; διαβάστε σήμερα σε σαιτ της Αιτωλ/νιας που αναφέρουν για τον θάνατο του Νικολάου Μουρκούση και σε σαιτ της Αθήνας για το θανατο της
    Ματούλας όπου έχουν μάλιστα και φωτογραφία και τη δράση της στο Κολωνάκι. Αναφέρετε ποιο άρθρο του νόμου αναφέρει αυτά που λέτε κ. 2.19 μ.μ ? Να μη σταθώ και στα συντακτικά και ορθογραφικά σας λάθη . ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ευελπιστώ στην ανάρτηση μου . Συνεχίστε την δημοσιογραφική πολιτική του αείμνηστου ΧΡ.ΓΑΖΕΤΑ !
    Ε.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα είναι όπως τα λες τα κηδειόχαρτα δεν έπρεπε να γράφουν όνομα και επώνυμο και ηλικία το παλούκι που φάγατε δεν σας έφτασε και το ρίξατε στις αρλουμομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ κηδιοχαρτα με.ονοματεπωνμο ξέρει να τοίχο κολλάει ποιος πεθαναι στ αλήθεια απαγορεύεται.να πει.ρε αντε από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό θα είναι να μην ασχολούμαστε με πράγματα που δεν πρέπει και να σεβαστούμε το πένθος. Το μόνο που πρέπει να πουμε να έχει καλό παράδεισο η Ευσταθία. Και στους δικούς της (Πατέρα και Αδέρφια) να τους δώσει δύναμη ο Κύριος να μπορέσουν να απαλύνουν την θλίψη τους.
    Μαύριακας Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι αυτονόητο Ηλία μου . Ο Θεός να την αναπαύσει την πατριώτισσα μας και κουράγιο στους δικούς της. Ασχολούμαστε ομως , γιατί κάποιοι άσχετοι βγάζουν δελτία Τύπου με ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και δεν αναφέρουν το όνομα , για το οποίο ο νόμος των προσωπικών δεδομένων δεν το αποκλείει. Ιδε σε κάθε κηδεία υπάρχουν κηδειόχαρτα με πλήρη στοιχεία ακόμα και των συγγενών. Όπως και τα ΜΜΕ αναφέρουν το όνομα , τη φωτογραφία και τη δράση κάποιου που φεύγει για το αιώνιο ταξίδι. Τους προκαλούμε να αναφέρουν το άρθρο και τον νόμο που ισχυρίζονται τάχα για προσωπικά δεδομένα. Απλά κάνανε πατάτα... οι συντάκτες του κειμένου και δεν θέλουν να το παραδεχτούν . Και εδώ τους κριτικάρουμε.

      Διαγραφή
  10. Καλό παράδεισο Ευσταθία μου.Η ευγένεια και διακριτηκότητά σου χαραγμένη στις μνήμες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο