Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ο Α.Σ. TAEKWONDO – KICK BOXING ΑΣΤΑΚΟΥ

       Ο σύλλογος του ΑΣΤΑΚΟΥ είχε μια πλούσια δραστηριότητα την περασμένη Κυριακή 29-09-2013 και στα δύο αθλήματα που καλλιεργεί. Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής έλαβε μέρος στους αγώνες KICK BOXING που διεξήχθησαν στο Αγρίνιο, τους οποίους διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου.
      Για τον Αστακό αγωνίστηκε ο αθλητής ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος, ο οποίος άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Αν και ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό αγώνα τριών γύρων, όπου οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος. Τελικά δεν λύγισε κανείς και ο αγώνας καταχειροκροτήθηκε από όλους..............



     ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ. Ο Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ KAI OXI MONO ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ TAEKWONDO
     Στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών για το επερχόμενο πρωτάθλημα την 12, 13 Οκτωβρίου οι σύλλογοι  Κατούνας, EUROGYM Αγρινίου και ΔΙΑΣ Ιωαννίνων, ήρθαν στον Αστακό για σεμινάριο και αγωνιστικά τεστ.      Η αγωνιστική δραστηριότητα διήρκησε τέσσερις ώρες και είχε σαν στόχο πέραν της αγωνιστικής πλευράς, την ανταλλαγή απόψεων και τη σύσφιξη των σχέσεων δια της φιλίας μεταξύ των αθλητών.
       Ο σύλλογος του Αστακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις αποστολές που επισκέφτηκαν την πόλη. Oι επισκέπτες πέραν της αγωνιστικής πλευράς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη και να απολαύσουν τις ομορφιές της.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΟΤΙ Ο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στο δάσκαλο για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να υπάρχει ένας σύλλογος που διαπρέπει και διαφημίζει την πόλη σε όλη την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο