Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η Αστυνομία για τους ρομά που επιχείρησαν κλοπές στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

         Συνελήφθησαν χθες (28-10-2013) το μεσημέρι, στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αμφιλοχίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, δυο άνδρες, ηλικίας 33 και 23 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.
     Ειδικότερα οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε οικία 90χρονης στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας όπου προφασιζόμενοι την πώληση χάρτινων θρησκευτικών εικόνων απασχόλησαν την παθούσα και ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας της με σκοπό τη κλοπή.
       Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της 90χρονης και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι, ενώ με την ιδία μέθοδο λίγη ώρα πριν είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν αντικείμενα και από οικία 43χρονης στην ίδια περιοχή..........



     Από την προανάκριση που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας προέκυψε ότι δράστες των κλοπών είναι οι δυο οι οποίοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
     Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. κανενας οικτος απο την πολιτεια .... καλυτερα να ειναι μεσα και να τους ταιζουμε παρα εξω μας εχουν κατακλεψει . ας γινει και λιγο αυστηρος ο νομος με δαυτους τελος παντον εχει παραπαει η κατασταση ..... ανθρωπινα δικαιωματα εχουν οι αθίγγανοι, οι υπολοιποι ελληνες δεν εχουν που τους εχουν κανει την ζωη μαυρη ? αντε τελος παντον . καθημερινα οι ρομα θα βρίσκονται σε μπλεξιματα και ανομίες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο