Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Ξεκινούν από αύριο Σάββατο οι εκδηλώσεις εορτασμού για την 28η Οκτωβρίου 1940, στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940» 

Για τον Εορτασμό της επετείου της 28Ης Οκτωβρίου 2013 καταρτίζουμε το παρακάτω Πρόγραμμα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ:
ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013: Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου από τις 8 το πρωί μέχρι της Δύσεως του Ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013:  Ομιλίες σε όλα τα σχολεία από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία για το νόημα του εορτασμού, απαγγελίες ποιημάτων. -Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων ως και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, οδών και πλατειών του Δήμου........ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013:
 1)Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. 
2)Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια. 
3)Ώρα 10:00 τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Βόνιτσας. 
4)Ώρα 09:45 προσέλευσης σχολείων. 
5)Ώρα 09:55 προσέλευσης άλλων αρχών. 
6)Ώρα 10:00 προσέλευσης Δημάρχου. 
7)Ώρα 10:00 και Δημοτικού Συμβουλίου. Στη δοξολογία θα παραστούν όλες οι Τοπικές, Δικαστικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές με τους Υπαλλήλους τους, τα σχολεία, τα αναγνωρισμένα σωματεία. 
8)Επιμνημόσυνη Δέηση, στο μνημείο των Ηρώων. 9)Kατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο, την 131 Σμηναρχία Μάχης, το Αστυνομικό Τμήμα, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, 10)Κατάθεση στεφάνων από το ΕΠΑΛ, Λύκειο, Γυμνάσιο, Α΄ και Β΄ Δημοτικά Σχολεία. 
11) Κατάθεση στεφάνων από Συλλόγους και Σωματεία. Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Κωνσταντίνο Γεροκωστόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου μας. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας. Εθνικός Ύμνος από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. 

Ώρα 11:00 παρέλαση, προ των επισήμων στην παραλιακή οδό Δημ. Σάννου: του Λυκείου , του ΕΠΑΛ, του Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων. 
  Δεξίωση του Δήμου προς τους επίσημους προσκεκλημένους. Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Επαμεινώνδας Νικάκης (τέως Λυκειάρχης) 
   Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: -Τα της δοξολογίας και του Μνημόσυνου ο Αιδεσιμώτατος Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Βόνιτσας Δημήτριο Χέλμης. -Τα της τάξης και κυκλοφορίας το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ -ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΔΡΥΜΟΥ -ΘΥΡΡΕΙΟΥ -ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ -ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Γενικός σημαιοστολισμός , Δημοσίων Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από τις 8 το πρωί μέχρι της Δύσεως του Ηλίου της 28ης Οκτωβρίου .
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Ομιλίες σε όλα τα σχολεία από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις για το νόημα του εορτασμού, σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, απαγγελίες ποιημάτων. -Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων ως και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, σε όλες τις τοπικές Κοινότητες.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση στα μνημεία των ηρώων. Κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους εκπαιδευτικούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΔΕΩΝΟΣ:
ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου & Ιδιωτικού Δικαίου από 8ης πρωϊνής ώρας μέχρι της Δύσεως του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ομιλίες από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, απαγγελίες ποιημάτων. Κατάθεση στεφάνων από μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, οδών και πλατειών του Δήμου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Το πρωί της ημέρας αυτής θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών. - Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια. - Ώρα 10.00 τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας όπου θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον Παπαϊωάννου Θάνο εκπαιδευτικό της Α/θμιας εκπαίδευσης. 
   Επίσημη δοξολογία και εκφώνηση πανηγυρικών σε όλους τους Ιερούς Ναούς των Τοπικών Διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος. 
   Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική πλατεία, κατάθεση στεφάνων, Δημόσιες και τοπικές αρχές, φορείς και σχολεία παρέλαση μαθητών των Σχολείων. Τελετάρχης ορίζεται ο Οικονόμου Αλκιβιάδης εκπαιδευτικός. Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: Τα της δοξολογίας και του Μνημόσυνου ο Πανοσιολογιώτατος Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας και Αρχιερατικός Επίτροπος Περιφερείας. -Τα της τάξης και κυκλοφορίας το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΟΜΠΩΤΗ ΤΡΥΦΟΥ ΚΟΝΟΠΙΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Γενικός σημαιοστολισμός , Δημοσίων Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από τις 8 το πρωί μέχρι της Δύσεως του Ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ομιλίες σε όλα τα σχολεία από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις για το νόημα του εορτασμού, σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, απαγγελίες ποιημάτων. Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων ως και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, σε όλες τι τοπικές Κοινότητες.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση στα μνημεία των ηρώων. Κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους εκπαιδευτικούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ:
ΠΑΛΑΙΡΟΣΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου & Ιδιωτικού Δικαίου από 8ης πρωϊνής ώρας μέχρι της Δύσεως του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ομιλίες από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, απαγγελίες ποιημάτων. Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, οδών και πλατειών του Δήμου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 -Το πρωί της ημέρας αυτής θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών. -Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια . - Ώρα 10:00 τέλεση επίσημης Δοξολογίας τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλαίρου. - Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κα Παπαρούνη Βασιλική, εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου. Επίσημη δοξολογία και εκφώνηση πανηγυρικών σε όλους τους Ιερούς Ναούς των Τοπικών Διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν: Παρέλαση μαθητών των Σχολείων και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική πλατεία, κατάθεση στεφάνων από Δημόσιες και Τοπικές Αρχές , διαφόρους φορείς και Σχολεία. Τελετάρχης ορίζεται η κα Παπαδημητρίου Ευγενία, γυμνάστρια Γυμνασίου- Λυκείου Παλαίρου .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΟΓΩΝΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΕΡΑΤΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Γενικός σημαιοστολισμός , Δημοσίων Δημοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από τις 8 το πρωί μέχρι της Δύσεως του Ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Ομιλίες σε όλα τα σχολεία από ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις για το νόημα του εορτασμού, σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, απαγγελίες ποιημάτων. -Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων ως και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, σε όλες τι τοπικές Κοινότητες.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση στα μνημεία των ηρώων. Κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους εκπαιδευτικούς.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο