Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΟΑΣ: Φινάλε με τεράστια επιτυχία το τριήμερο ιστιοπλοϊκό Camp στον Αστακό



ΦΩΤΟ: MAKE ART 

     Η παράσταση  έλαβε τέλος. Το τριήμερο ιστιοπλοϊκό Camp που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού στο κόλπο του Αστακού έληξε με επιτυχία χθες το απόγευμα. 
     Ο ΝΑΟΑΣ εργάστηκε σκληρά για την επιτυχία της εκδήλωσης με στόχο την καθιέρωση του Αστακού ως ιστιοπλοϊκό κέντρο, τη βελτίωση της θέσης της πόλης στον Ελληνικό ιστιοπλοϊκό χάρτη και βέβαια την προβολή του Αστακού σε δύσκολους καιρούς.
     Τα λόγια όλων των παρευρισκομένων, αλλά και τα χαρούμενα πρόσωπα των αθλητών που έλαβαν μέρος, ήταν αρκούντως ενδεικτικά. Ο ΝΑΟΑΣ πέτυχε το στόχο του. Και οι άνθρωποι του, δικαιούνται να νοιώθουν περήφανοι που μέσα  σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, έφεραν σε αίσιο πέρας το έργο τους........



     Την επιτυχία αυτή έρχεται να ενισχύσει η ευχαριστήρια αναφορά της Προέδρου Πανωραίας Πανταζή, πριν γίνει η απονομή μεταλλίων, κυπέλων και δώρων στους αθλητές που συμμετείχαν: 

«Καλησπέρα,
Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ. στα πλαίσια γνωριμίας με άλλους Ναυτικούς Ομίλους διοργάνωσε αυτό το τριήμερο ιστιοπλοϊκό camp. 
  Η παρουσία των μικρών μας ιστιοπλόων εννοώ τα παιδιά του ΝΑΟΑΣ δεν αποσκοπούσε σε αγωνιστική διάκριση, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν δυνατότερους αντιπάλους. Ο στόχος μας ήταν η συγκέντρωση εμπειριών για το μέλλον και θέλω να πιστεύω ότι αυτό έχει επιτευχθεί.

-Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αθλητές για την άψογη συμμετοχή τους στον αγώνα, τους ομίλους για τη συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν τις αποστολές.
-Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας που μας εμπιστεύτηκε.

      Σήμερα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να έχουμε κοντά μας δύο άτομα που είναι πολύ σημαντικά στο χώρο της Ιστιοπλοΐας. 
-Τον έφορο της Ιστιοπλοΐας της περιφέρειάς μας και Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κο Κακαλίκα Δημήτριο καθώς και  τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας κο Παπαθανασίου Απόστολο.

-Tον Ναυτικό όμιλο Βόνιτσας που μας παραχώρησε 5 σκάφη έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά του ΝΑΟΑΣ και τους Ναυτικούς ομίλους που πήραν μέρος: Ναυτικός όμιλος Κέρκυρας, Ναυτικός όμιλος Λευκάδας, Ναυταθλητικος όμιλος Γαλαξιδίου, Ναυτικός όμιλος Πάτρας και Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας. 

-Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις οικογένειες Ντίνου Απόστολου και Ντίνου Θωμά για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου για τη φύλαξη του εξοπλισμού  του Ομίλου μας.

-Ευχαριστώ όλα τα μέλη που δούλεψαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτό το ιστιοπλοϊκό camp.

-Τον έφορο στο τμήμα της Ιστιοπλοΐας του Ν.Α.Ο.ΑΣ. Τσάρκο Παναγιώτη, τον Πανάγο Μανώλη, τον Γιώτη Αλέξανδρο, τον Πανταζή Απόστολο, την Ταπραντζή Χριστίνα, τον Τσιμπίδη Μιχάλη κ.ά.

-Τους προπονητές Παναγιώτη Καρελάκη και ιδιαίτερα την Γαβριέλα Χατζηδαμιανού, μια προπονήτρια που είναι τιμή μας να είναι στον όμιλό μας, μιας και έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες,  στην Αθήνα το 2004 και στο Πεκίνο το 2008.

-Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο Πανταζή Ν. Απόστολο, χάρη στον οποίο είμαστε εδώ σήμερα και του οφείλουμε πολλά τόσο για  την οικονομική ενίσχυση, όσο  και για τη βοήθεια, τη στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνει για την πορεία του Ομίλου».

           Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Κακαλίκας Δημήτριος, ο οποίος ευχαρίστησε το Ν.Α.Ο.ΑΣ. και υποσχέθηκε να ξαναβρεθούμε στο μέλλον στον Αστακό, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις.





























ΦΩΤΟ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε παιδια ...πάντα τέτοια ...μπράβο στον μεγάλο πάνταζη που έβγαλε τον τόπο απο τον μαρασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο