Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Ζώγας: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ανακοίνωσε o Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομάνινας Νίκος Ζώγας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

      Ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Σ΄ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο για την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία θέτω τον εαυτό μου όπως έκανα πάντα ως απλός στρατιώτης της παράταξης.
      Ζητάω από τα νέα μέλη των Δημοτικών Επιτροπών που θα εκλεγούν τον Νοέμβριο να έχουν κρίση και άποψη ως προς την ψήφο τους για το νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Για μια Νομαρχιακή Οργάνωση με ανοιχτές τις Πόρτες, με Όραμα, με Ελπίδα, με Προοπτική......



    Θα αγωνιστώ για κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτη, θα είμαι πάντα δίπλα τους για οτιδήποτε με χρειαστούν.
      Θα αγωνιστώ για μια Νομαρχιακή Οργάνωση που θα έχει λόγο και άποψη για τα Δρώμενα του Νομού.
      Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα υποψήφια μέλη των ΔΗΜΤΟ, στα υποψήφια μέλη της ΝΟΔΕ καθώς και στους άλλους συνυποψήφιούς μου.

Ευχαριστώ πολύ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΓΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

5 σχόλια:

  1. Χρυσή Αυγή μέχρι το κόκκαλο ρεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NIKOLAKI PARTO ALLIOS MANA MOY GIATI H NEA DHMOKRATIA TELEIOSE SAN KOMA KAI OLOI PHGAME STHN XRISH AVGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <> έχει και η ΝΔ στρατιωτική δομή ως κόμμα? ...να και κάτι ενδιαφέρον που μάθαμε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιοι ειναι αυτοι ? αυτοι που καταδικασαν την χωρα ? μαλον δεν καταλαβες φιλε μου οτι ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ηταν το ενα και το αυτο ? μας κοροιδευαν και τους ψηφηζαμε , και εγω μεσα . και μουτζωνομε γι'αυτο . σκαψαμε τον λακο μας με τα ιδια μας τα χερια , γιατι ? γιατι ειχαμε την νοοτροποια της κομματολαγνιας . αυτο μας εφαγε . και τωρα που το καταλαβαμε ειναι αργα .. διαλύσαμε τα εγγονια μας και τα παιδια μας .εμεις φταιμε . τερμα απο ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΕΙ . ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο