Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη παρέλαση στον Αστακό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε,  στον Αστακό ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.Το πρωί τελέσθηκε  Θεία Λειτουργία και  Δοξολογία  στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου από τον π. Δημήτριο Τέγα και στη συνέχεια, παρουσία των κατοίκων, ακολούθησε  κατάθεση στεφάνων στο ηρώο στην πλατεία της Πόλης.....
  

        Στην συνέχεια, ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση στην Κεντρική Αγορά του Αστακού, των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της πόλης.  Παρέλασαν με καμάρι μπροστά από τους πολίτες του Αστακού που τους επιβράβευσαν με αμέτρητα χειροκροτήματα.





































































































10 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΚΟΥ ΜΟΝΟ????????? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Η ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ???ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ???????
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ?ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑΞΗ?ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ!! Η ΑΤΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ?????ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ???ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ Ε?????????? ΟΜΩ Σ Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε? Η Δ.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?
    ΠΟΙΟΙ????
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΙ?
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Δ. ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΥΖΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 1.25 όπως γνωρίζεις και αναφέρεις η κεντρική παρέλαση γίνεται στον Αστακο ! Οι ετερες Δημοτικές Ενότητες ακολουθούν παρόμοιο προγράμμα στην έδρα της πρώην δημοτικής ενότητας! Καλή η κριτική αλλά μήπως κάθε φορά να δούμε αν όντως φταίει αυτός που κατηγορούμε; Οι πολίτες είναι ελεύθεροι ενήλικοι άνθρωποι και όχι πιόνια για να τους πάρει κάποιος από το χεράκι να γίνει κατάθεση στεφάνων! Σίγουρα ο κατα τοπον Αντιδήμαρχος έχει ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε συνδυασμό με τους εκπαιδευτικούς και τους τελετάρχες!
    Όλα τα υπόλοιπα περί 3.000 ατόμων που είναι στο περιθώριο αστο να το κρίνει κάποιος άλλος με περισσότερη γνώση πραγμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗΥΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στον 7.16 δυστηχως τυχαινει να εχω γνωση των πραγματων δεν κρινω θεσμους αλλα προσωπα τα οποια δυστηχως εχουν βαλει σε ενα περιθωριο 5 ολοκληρα χωρια και χωρια οχι σαν μερικα του ξηρομερου αλλα με κοσμο !!!!! τυχαινει να ειμαι εδω και καποια χρονια στον τοπο αυτον και απο τη στιγμη που ο καλλικρατης μας πηρε τον δημο μας αδειασε οριστικα μας παει απο το κακο στο χειροτερο ! αν φιλε μου εσυ ενδιαφερεσαι για την τσεπη σου εγω ενδιαφερομαι για τον τοπο μου ποναω που απο τους κρατουντας κανεις δεν πονεσε ποτε μονον το συμφερο σας κοιταται τιποτα αλλο και οσο για την κεντρικη παρελαση ολες οι ενοτητες εχουν τα ιδια δικαιωματα νομιζω ε???????? εκτος και αν δεν υπαρχει ανθρωπισμος τοτε αλλαζειτοτε να προσκυναμε τον αστακο και τιποτα αλλο οι υπολοιποι ας αφανιστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΥΖΙΑ -ΜΑΧΑΛΑ...ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΗ (ΕΞΟΥΣΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΡΑΖΟΣΟΥΝ ΑΛΥΖΙΑ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΜΑΧΑΙΡΑ-ΜΠΑΜΠΙΝΗ-ΜΑΧΑΛΑ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρωην δημος φυτειων με τν πρωην δημο αλυζιας,ας βρεθουμε σε συζητησεις..ολες οι χουντες πεφτουν καποτε..συμφωνω φιλε 9.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί λοιπόν να μαλωνετε ποιοι κάνουν καλύτερη παρέλαση ψηφιστε ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    Ολους τους γνωρίζατε εκτός απο τη δύναμη που κρύβει μέσα του ο καθένας
    ´´αστραψε φως και γνώρισε
    ο νιος τον εαυτό τού´
    Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει το ταξιδι,δεν θάναι εύκολο ειναι σίγουρο όμως οτι θα σας ανταμείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποια στιγμη ας ασχολιθουμε και με τα προβληματα του τοπου μας και οχι μονο να καθομαστε στης εξεδρες και να χειροκροταμε τοσα χρονια αυτος ο τοπος δεν εχει δει καμια προκοπη αλλα και ουτε προκειται δυστυχος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ¨ΑΡΧΟΝΤΕΣ"ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο