Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΥΡΩΝ: Επίσκεψη του Γενικού υπευθύνου των έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη



«Σε ένα χρόνο η  ολοκλήρωση του έργου, την  Άνοιξη του 2015, θα δώσει νερό στη περιοχή».

       Στα πλαίσια επισκέψεών του, στα μεγάλα υπό εξέλιξη έργα υποδομών της χώρας μας, ο Γενικός υπεύθυνος των έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης επισκέφθηκε με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών,  προχθες Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 το Φράγμα Αχυρών, για να επιθεωρήσει - ενημερωθεί επί τόπου,  από τον ανάδοχο του έργου, για την πορεία εργασιών του Φράγματος καθώς και για το χρονοδιάγραμμα  αποπεράτωσής του.
    Σε συνάντηση που είχε στην Κομπωτή  ο κ. Παπαγιαννίδης με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκο Σολδάτο, Τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων, παρουσία του αναδόχου του έργου και κατοίκων του χωριού ενημέρωσε ότι, το πλήρες έργο θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σ’  ένα χρόνο περίπου και θα αρχίσει να δίνει νερό στην περιοχή την Άνοιξη του 2015..........
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....



    Δέχθηκε τα εύλογα παράπονα των Τοπικών παραγόντων αλλά και των  παρισταμένων κατοίκων  για τον απαράδεκτο και ακατανόητο σχεδιασμό του έργου, που ανεβάζει το νερό στην ανηφόρα με την χρήση αντλιοστασίων και με δαπανηρό κόστος και εξαιρεί τον κάμπο που ποτίζεται με φυσική ροή και φυσικά χωρίς οικονομική επιβάρυνση καθώς και για την  οδύσσεια τόσων χρόνων του έργου.

     Ο κ. Παπαγιαννίδης, ο οποίος είναι στη θέση αυτή λίγους μόνους μήνες, αντικαθιστώντας τον κ. Τσουκαλά, ακούγοντας όλες αυτές τις ενστάσεις είπε ότι, στην παρούσα ήδη διαμορφωμένη φάση, αυτό που μπορεί να κάνει αυτός είναι, να δεσμευθεί για  το χρονοδιάγραμμα του έργου, ώστε την Άνοιξη του 2015 να δώσει νερό στην περιοχή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο