Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Προέδρος ΑΟ Πλαγιάς Π. Μπουρδάρας: Διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας για το ματς Πλαγιά -Καναλάκι 0-1

               Ο πρόεδρος του ΑΟ Πλαγιάς Π. Μπουρδάρας μίλησε στον Prisma 95,1 χθες το πρωί και διαμαρτυρήθηκε κατά της διαιτησίας, με αφορμή τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας της Πλαγιάς. 
     Έτσι η Πλαγιά γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας, στο ντέρμπυ κορυφής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Μια ήττα που αφήνει την ομάδα της Πλαγιάς πίσω στην κατάταξη και ισοβαθμεί πλέον στην τρίτη θέση με την ομάδα του Νυδριού και τον Παλλευκάδιο. 
      Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Πλαγιάς ολόκληρη την περσυνή χρονιά δεν ηττήθηκε καμμια φορά και έτσι ένα μεγάλο σερί σταμάτησε μετά τα τραγικά λάθη της διαιτησίας έπειτα από έναν και παραπάνω χρόνο.........


Αναλυτικά:  
   Συνέντευξη του προέδρου του ΑΟ Πλαγιάς στον Prisma 95,1 στον απόηχο του ντέρμπι με το Καναλάκι.
     Ο πρόεδρος του ΑΟ Πλαγιάς Π. Μπουρδάρας μίλησε στον Prisma 95,1 χθες το πρωί και στον Κώστα Καζαντίδη, στον απόηχο του ντέρμπι με το Καναλάκι, τόσο για τον αγώνα όσο και για το χωριό και την ομάδα μας.
     Ξεκινώντας την κουβέντα, ο πρόεδρος έκανε μια ξενάγηση θα έλεγε κανείς μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό στο ιδιαίτερο χωριό μας, αναφέρθηκε στη δυνατότητα της κοινωνίας μας να συγκρατεί τους νέους στο μέρος που γεννήθηκαν και τόνισε ότι η ομάδα επιβιώνει χάρις την αγάπη των Πλαγιωτών για το σωματείο. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στο γεγονός ότι σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του συλλόγου, ουδείς μη κάτοικος και γέννημα θρέμα Πλαγιάς αγωνίστηκε στην ομάδα.

    Στη συνέχεια η κουβέντα πέρασε στο ντέρμπι του Σαββάτου, στην ήττα της ομάδας μας, που όπως είπε ο πρόεδρος "έπρεπε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον ισοπαλία..." αφήνοντας αιχμές προς την επιλογή των διαιτητών, τη μη ύπαρξη παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα, μίλησε για μια προκατάληψη πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα,  και τέλος για τον μη καταλογισμό δύο εμφανέστατων πέναλντι που και ίδιοι παράγοντες και μέλη της ΕΠΣ παραδέχτηκαν, βρισκόμενοι στην Πλαγιά και παρακολουθώντας τον αγώνα!
        Έπειτα από το ξεσπάθωμα του προέδρου για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς, ο λόγος πέρασε στο γηπεδικό θέμα και τους λόγους ακαταλληλότητάς του. Ο Π. Μπουρδάρας απάντησε και σε αυτό και επίσης τόνισε πριν κλείσει, ότι η προσπάθεια  για να φτάσει η ομάδα εκεί που έχει φτάσει είναι συλλογική και δεν οφείλεται σε μεμονομένα πρόσωπα.
Πηγή: http://fcplagias.blogspot.gr/

Ακούστε τη συνέντευξη στην παρακάτω διεύθυνση:

2 σχόλια:

  1. Στον αγώνα αυτό υπάρχει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Ο λάινσμαν που είναι πολύ κοντά στη φάση, δείχνει άουτ, δηλαδή πρίν γίνει η αμφισβητούμενη φάση η μπάλλα είχε βγεί άουτ. Ο Διαιτητής που είναι τουλάχιστον 40 μέτρα μακρυά, με το τέλειωμα της φάσης, αγνοεί τον λάισμαν, δεν τον κυτάζει, και πηγαίνει να δείξει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της πλαγιάς για θέατρο.
    Απλά δείτε το στιγμιότυπο από το σχετικό βιντεο που κυκλοφορεί σε πρεβεζάνικη ιστοσελίδα και δείχνει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόψε η ΕΠΣ είχε συνεδρίαση. Κάποιος σύμβουλος έσπασε τα αυγά. Τι τελικά απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο