Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Απατεώνες πωλούν μικροαντικείμενα δήθεν για το «Παναγία ελεούσα»

       Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κάνει γνωστό πως ομάδα επιτήδειων έχει επιδοθεί στην πώληση μικροαντικειμένων δήθεν για την στήριξη του Εργαστηρίου τόσο στην Αιτωλοακαρνανία  όσο και σε όμορους νομούς. Το Δ.Σ. του Εργαστηρίου επισημαίνει πως ουδεμία σχέση έχει με αυτήν την ομάδα.
Αναλυτικά:

      Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), εύχονται σε όλους τους κατοίκους του νομού Αιτωλ/νίας και των ομόρων νομών, υγεία, χαρά και ευημερία.
      Με έντονη δυσαρέσκεια και λύπη πληροφορηθήκαμε ότι ομάδα επιτήδειων περιέρχεται, κατά καιρούς, κατοικίες, καταστήματα, γειτονιές πουλώντας διάφορα μικροαντικείμενα υπέρ των σκοπών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», όπως συνέβη πρόσφατα στην Πρέβεζα, στην Άρτα και στο νομό μας.................



     Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουμε με αυτού του είδους τις ενέργειες και ότι κατά τα 24 χρόνια λειτουργίας μας ουδέποτε υιοθετήσαμε αυτή την πρακτική για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Εργαστηρίου μας, διότι είναι ξένη προς τη φιλοσοφία και τις αρχές μας.
     Λυπούμαστε ειλικρινά, επειδή τέτοιου τύπου πράξεις πλήττουν το φορέα μας, εξαπατούν τους συνανθρώπους μας και υποβιβάζουν το επίπεδο του πολιτισμού και της καθημερινότητάς μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο