Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αιτωλοακαρνάνες εμπλέκονται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς

Tρία άτομα από τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.......

    Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, στο πλαίσιο εξειδικευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πέτυχαν πριν λίγες μέρες τη σύλληψη δύο ανδρών εμπόρων ναρκωτικών, ηλικίας 41 και 33 ετών. Τόσο ο 41χρονος όσο και ο 33χρονος είναι από περιοχές του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
   Για τη διακίνηση των ναρκωτικών επιστρατεύτηκε ταξί , το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος και συνοδευόταν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (όπου επέβαινε ο 33χρονος), το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.
Ειδικότερα στο Καλπάκι Ιωαννίνων έγινε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο ταξί και συγκεκριμένα στο πορτ παγκάζ και τα πίσω καθίσματα, ενενήντα δύο (92) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 125 κιλών και 750 γραμμαρίων.
Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο προπομπός στην Ελεούσα Ιωαννίνων .
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το ταξί είναι ιδιοκτησίας 45χρονου,επίσης από την Βόνιτσα, ενώ το αυτοκίνητο του προπομπού ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Τα δύο οχήματα, που χρησιμοποιήθηκαν για την απόκρυψη – μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ στα σπίτια των συλληφθέντων στην Πάλαιρο και το Μοναστηράκι, έγιναν έρευνες από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο