Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 125 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΠΑΚΙ IΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το ταξί με τα ναρκωτικά

         Δύο άτομα από την περιοχή της Βόνιτσας, ηλικίας 41 και 33 ετών, φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Οι δυο τους συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
      Για τη διακίνηση των ναρκωτικών επιστρατεύτηκε ταξί, το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος  και συνοδευόταν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (όπου επέβαινε ο 33χρονος), το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.........


  
  Ειδικότερα η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο ταξί και συγκεκριμένα στο πορτ παγκάζ και τα πίσω καθίσματα, 92 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 125 κιλών και 750 γραμμαρίων. 
     Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο προπομπός στην Ελεούσα Ιωαννίνων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το ταξί είναι ιδιοκτησίας 45χρονου , επίσης από την περιοχή του δήμου Ακτίου –Βόνιτσας,  ενώ το αυτοκίνητο του προπομπού ανήκε σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Τα δύο οχήματα, που χρησιμοποιήθηκαν για την απόκρυψη – μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών κατασχέθηκαν και  οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο