Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Το ενδιαφέρον γνωστών εφοπλιστών μεταφοράς καυσίμων για τον Αστακό διαφαίνεται από μια σειρά κινήσεων

Κάτι κινείται στο Πλατυγιάλι...

     Νέο ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι φαίνεται να προκύπτει τελευταία, σύµφωνα µε πληροφορίες που διαρρέουν στην περιοχή, και εικασίες που απορρέουν από διάφορα γεγονότα.
     Πολλοί από τους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά µε τα δηµοτικά δρώµενα, βλέποντας τις κινήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα, θεωρούν ότι στα σχέδια υπάρχει και το Πλατυγιάλι. Πιστεύεται ότι το λιµάνι αποτελεί επενδυτικό στόχο για κάποιους, που θέλουν να βρεθούν κοντά σε αυτό, µε διάφορους τρόπους.
     Το γεγονός ότι ο Αστακιώτης εφοπλιστής Απόστολος Πανταζής στηρίζει τον τόπο του και τις αθλητικές δραστηριότητες που τελευταία αναπτύσσονται στην περιοχή, µαζί µε τον επίσης εφοπλιστή και πρόεδρο της οµάδας του Αστέρα Τρίπολης, Δηµήτρη Μπάκο, δίνει λαβή για σκέψεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι........



         Ο νεαρός επιχειρηματίας Απ. Πανταζής είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας PROMETHEUS MARITIME LTD η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς με έδρα την Νιγηρία Δυτικής Αφρικής και διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς υγρών  καυσίμων.  
     Ο Δημ. Μπάκος μαζί με τον Γιάννη Καυμενάκη που κατάγεται απο  την Ιθάκη, είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Akron Trade Transport που επίσης δραστηριοποιείται στην μεταφορά υγρών καυσίμων με πλοία και έχει έδρα σε λιμάνι κοντά στο Ντουμπάι.
      Λέγετε μάλιστα οτι πρόσφατα καθέλκυσαν έξη νέα δεξαμενόπλοια ανεβάζοντας τον αριθμό πάνω από τα είκοσι τα οποία κατασκευάζονται στο ναυπηγείο τους στην Κίνα.
          Οι εν λόγο επιχειρηματίες έχουν βρεθεί πολλές φορές στον Αστακό κάνοντας μάλιστα και θεαματική άφιξη με ακριβά αυτοκίνητα και συνοδούς για την ασφάλειά τους, πράγμα που έκανε τους ντόπιους να σκέπτονται οτι ο απώτερος σκοπός τους είναι είναι μια επένδυση στο  πλατυγιάλι.
       Έχοντας μάλιστα κανείς στο νού του ότι πριν απο λίγο καιρό η Αστακός Τέρμιναλ που διαχειρίζεται αυτή την στιγμή το λιμάνι υπέβαλε αίτημα για τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων, όλοι στην περιοχή δεν έχουν να συζητούν τέτοιου είδους πιθανότητες.

http://www.aixmi-news.gr/
http://xiromeritis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο