Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ομόφωνα αρνητικά γνωμοδότησε χθες ο Δήμος Ξηρομέρου στις δύο αιτήσεις των εταιριών ιχθυοκαλλιέργειας

ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑS PRESS

       Τις αρνητικές γνωμοδοτήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, όπως άλλωστε αναμενόταν μετά και τις αρνητικές γνωμοδοτήσεις τόσο των τοπικών κοινοτήτων Αρχοντοχωρίου και Μύτικα όσο και αυτών της επιτροπής ποιότητας ζωής, έλαβαν χθες οι αιτήσεις των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας Α.Ε. Αστερίας και Α.Ε. Μύτικας.
    Επίσης πάρθηκε μία σημαντική απόφαση. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα κληθεί σύντομα και αυτό με την σειρά του να γνωμοδοτήσει επί των συγκεκριμένων αιτήσεων, να παραβρεθεί η Αντιδήμαρχος κα Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού μαζί με την επιτροπή αγώνα των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας, αλλά και όποιοι άλλοι δημότες θέλουν, και εκεί να αναπτύξουν τις απόψεις τους επί του σημαντικού αυτού θέματος.......



        Η επιτροπή αγώνα συνεχίζει την συλλογή υπογραφών τόσο μέσω διαδικτύου (υπογράψτε εδώ), όσο και μέσω εντύπων και η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Συμμετέχετε και εσείς υπογράφοντας είτε ηλεκτρονικά είτε στα σχετικά έντυπα. Δεν πρέπει κανένας να δηλώσει απών σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες από την επιτροπή αγώνα για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο