Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πρέβεζα: O άστεγος που ζει στην Αμμουδιά και αρνείται τροφή και ρουχισμό!

Πρόκειται για έναν άντρα γύρω στα 40 που μονολογεί για ώρες και αρνείται τη βοήθεια που του προσφέρουν κάποιοι από τους κατοίκους…

     Τον δικό του γολγοθά φαίνεται πως περνά ένας αλλοδαπός ο οποίος εδώ και πάνω από δύο μήνες περιφέρεται στην Αμμουδιά της Πρέβεζας. Με μοναδική συντροφιά την μοναξιά του και τα αστέρια του ουρανού σχεδόν κάθε βράδυ περπατάει ξυπόλητος και μονολογεί για ώρες κοντά στο σημείο που γι αυτόν είναι το σπίτι του.
     Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν στο pamepreveza.gr κάτοικοι του χωριού, ο παράξενος αυτός άντρας γύρω στα 40 εμφανίστηκε στο χωριό εδώ και δύο μήνες περίπου. Κάποιοι τον είχαν δει πριν σε Λούτσα και Μεσοπόταμο. Το σπίτι του; Η ρίζα ενός δέντρου κοντά στην παραλία της Αμμουδιάς όπου έχει στρώσει εκεί τα λίγα υπάρχοντά του και βρίσκει καταφύγιο κάθε βράδυ..............



       Συχνά κάτοικοι του χωριού έχουν προσφερθεί και του έχουν πάει ένα πιάτο φαγητό που τις περισσότερες φορές αρνείται να παραλάβει, όπως και τα ρούχα που του έχουν προσφέρει. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν δει να ψάχνει για φαγητό μέσα στους κάδους των σκουπιδιών.
       Το μόνο που ζητά, με τα σπαστά ελληνικά που μιλά, είναι πότε πότε ένα τσιγάρο, μοναδική ίσως παρηγοριά σε ότι τον απασχολεί και τον έφτασε σε αυτή την κατάσταση. 
     Το ενδιαφέρον των τοπικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων Δήμου, Τοπικής Κοινότητας αλλά και αστυνομίας ανύπαρκτο αφού σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται στο pamepreveza.gr δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ενημερωθεί για τον άνθρωπο αυτό.

www.pamepreveza.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο