Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Με επιτυχία η ημερίδα στην Κανδήλα για τα Νοσήματα που προσβάλουν τον αγροκτηνοτροφικό πληθυσμό


             Πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολύ κόσμου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, στην Κανδήλα (Δήμος Ξηρομέρου, ενότητα Αλυζίας), η ημερίδα με θέμα τα Νοσήματα που προσβάλουν τον αγροκτηνοτροφικό πληθυσμό, με διοργανωτές τον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας  σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κανδήλας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας............

    
     Ομιλητές στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που έγινε στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας  ήταν οι:
-ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-Msc Επισκέπτρια Υγείας
-ΔΙΒΑΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ- Msc Υγιεινολόγος ΤΕ
-ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ-Νοσηλεύτρια ΤΕ

     Ο δραστήριος Εφημέριος της Κανδήλας Πάτερ Ευφρόσυνος μας γράφει:
        Χάριτι Θεοῦ και με την ευλογία τοῦ σεπτοῦ ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Αἰτωλίας και Ἀκαρνανίας κ.κ.Κοσμᾶ, η Ἡμερίδα τῆς ἐνορίας σε συνεργασία με την τοπική μας κοινότητα Κανδήλας  εἶχε πολύ μεγάλη ἐπιτυχία διότι ἡ προσέλευση τοῦ κοινοῦ ἦταν καλή, ἀλλά ὑπήρχε και πολύ ἐνδιαφερουσες ομιλίες. 
      Οἱ Ὁμιλήτριες κ.Διβάρη , κ.Σταμούλη και κ. Σακουφάκη ἦταν τόσο κατατοπιστικές και μίλησαν πάρα πολύ απλά ἀναφέρθηκαν σε ὃλα περίπου τα νοσήματα τῶν ζώων που προσβάλουν τον ἄνθρωπο ἀλλά και τούς τρόπους που μποροῦμε να ἀποφύγουμε την προσβολῆ μας από τους ἱούς.

         Ἐκ μέρους τῶν Ἐκκλησιαστικοῦ και Τοπικοῦ Συμβουλίων να ἑκφράσουμε θερμές εὐχαριστίες στις κ.κ. Ὁμιλήτριες ἀλλά και ὃλους ὃσοι ἦταν παρόντες ἐπίσημοι και μῆ γιά την παρουσία σας, διότι αὐτό φανερώνει ὃτι δεν εἲμαστε ἄνθρωποι που κοιμόμαστε και δεν μᾶς ἐνδιαφέρει τίποτα, ἀλλά ἄνθρωποι που ἒχουμε και ἐνδιαφέροντα και ἀνησυχίες!!!

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο