Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χρυσή Αυγή και ''πράσσειν άλογα''

     Ο εξάδελφος συνέχιζε να μιλάει και να με εκνευρίζει:-"Σου τάλεγα και δεν μ άκουγες, πήγες και πολιτεύτηκες με τη Νέα Δημοκρατία. Γαμάει η  Χρυσή Αυγή, πάνω από 20 % τα ποσοστά της. Θα ήσουν βουλευτής τώρα αν είχες πάει μαζί τους". 
    Τον άκουγα σιωπηλός. Γενικά μετά το "κάζο" των τελευταίων εκλογών και τη τραυματική μου εμπειρία στη πολιτική σκηνή αποφεύγω να συμμετέχω σε συζητήσεις. Πως αποδέχεσαι μια αρρωστημένη, ανίατη κατάσταση;  Ε, κάπως έτσι.
    Να πάω με τη Χρυσή Αυγή;  Μα αν ήθελα,  θα ήμουνα μαζί τους από Εύελπις, το 1977, όταν ο Μιχαλολιάκος στρατολογούσε μέλη της, από το στράτευμα. Τι σχέση μπορώ να έχω εγώ μ αυτούς; Με πιάνει σύγκρυο βλέποντας τους φασιστικούς χαιρετισμούς τους, τη λατρεία τους στον εγκληματία Χίτλερ και τις απόψεις τους για τη καθαρότητα της φυλής και  τους αναπήρους........



       Θυμηδία με πιάνει όταν βλέπω τον  Παππά να το παίζει Μουσολίνι ή τους άλλους γραφικούς  τύπους, Λαγό, Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση να κυνηγάν στις λαϊκές τους λαθρομετανάστες. 
     Να συγχρωτιστώ με τον τραμπάκουλα Κασιδιάρη και να παίζω μαζί τους κλέφτες κι αστυνόμους... Να είμαι "ιγέρθητος" στον Μιχαλολιάκο...
    Αμόρφωτοι  και απαίδευτοι, πάτησαν πάνω στην ανικανότητα της πολιτείας και των κυβερνήσεων να πράξουν τα αυτονόητα σ αυτή τη χώρα.  Έκαναν σημαία τους τον ψευτοεθνικισμό κι εκμεταλλεύτηκαν έναν "οργισμένο" λαό που  όταν σταμάτησε  το πάρτι λεηλασίας της  χώρας στο οποίο ένα μεγάλο μέρος  του συμμετείχε, "λάκισε" δεξιότερα κι αριστερότερα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει άλλοθι.

        Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής γράφει ο τύπος. Μα τι λέτε; Τώρα το ανακαλύψατε και σεις όπως η πολιτεία;  Η μήπως μέχρι τώρα βόλευε το σύστημα κι ήταν ακίνδυνοι; 
   Τώρα που μας κλέβουν τα "ψηφαλάκια" έγιναν εγκληματίες; Τέτοιοι ήταν πάντα, στα όρια της παρανομίας, πότε πέρναγαν απέναντι, πότε μαζεύονταν. Και πολλοί απ αυτούς είχαν και σχέσεις με τη ΕΥΠ. 
    Κυκλοφορούσαν με σιδερογροθιές, ρόπαλα και μαχαίρια. Συμμορίες με εθνικιστικό μανδύα.

       Τι έκαναν διαχρονικά οι κυβερνήσεις των αρματολών της ΝΔ και των κλεφτών του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της; Απολύτως τίποτα. Όσο δεν μας πείραζαν τη  πίτα που τρώγαμε στα χρόνια της μεταπολίτευσης, δεν μας απασχολούσαν. 
      Τώρα που  μπήκαν στη Βουλή και μας ξεμπροστιάζουν, έγιναν εγκληματίες και πρέπει να παταχθούν. Και στο μεταξύ όλο το χρονικό διάστημα που πέρασε, μπήκαν στο στρατό, την αστυνομία, τις εκκλησίες, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. 
     Διότι επαγγέλλονται τη κάθαρση απ΄ τους βρομιάρηδες πολιτικούς, τους λαθρομετανάστες και  τα λαμόγια. Ποιοι; Ο Μιχαλολιάκος, ο Λαγός, ο Μπαρμπαρούσης, ο Κασιδιάρης κι ο     Παππάς. Αν δεν ήμασταν για κλάματα θα έπεφτε πολύ γέλιο.

   Αγαπητό πολιτικό σύστημα, εθνικοί εργολάβοι, μεγαλοκαρχαρίες και εθνοκαναλάρχες, εκθρέψατε τα Χρυσαύγουλα με τη συμπεριφορά σας, τις πολιτικές σας και τη λεηλασία της χώρας στην οποία είχατε πέσει με τα μούτρα τα τελευταία χρόνια. 
    Κι ένας Τσοχατζόπουλος από τη μία ή ένας Παπαγεωργόπουλος από την άλλη στη φυλακή δεν σας ξεπλένουν.  Το πλήθος θέλει αίμα στη αρένα.  
     Τι κι αν αυτό συμμετείχε στο πάρτι, τι κι αν αυτοί ήσαν πελάτες σας, τι κι αν αυτό σας επέλεγε; Τώρα θέλει να  σας εξοντώσει γι αυτό  κι αμολάει τους ταύρους στην αρένα. 
     ‘’Πάνσοφος" όπως ήταν μέχρι τώρα ο ελληνικός λαός επέλεξε τους "δολοφόνους" σας.  Κι άντε τώρα να ξεμπλέξετε αδύναμοι και ανίκανοι όπως είστε.

       Σε μια Ελλάδα μπάχαλο, σε μια χώρα πτώμα, τα  μαύρα και τα κόκκινα κοράκια έχουν πέσει πάνω της και σκυλεύουν τις σάρκες της. Σωτήρες ο Μιχαλολιάκος κι ο Τσίπρας. Εθνικοσοσιαλιστές και αναρχοαριστεριστές επαγγέλλονται τη κάθαρση στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Για να φέρουν τι; Τον φασισμό ή τον λαϊκό σοσιαλισμό;
      Κι έτσι λοιπόν σ ένα ζοφερό  φθινόπωρο βιώνουμε τη Χρυσαυγιάδα. Με καθυστέρηση μόλις τριάντα χρόνων η πολιτεία κάνει τα αυτονόητα. Όμως τώρα δεν πείθει για το αγνό των προθέσεων της. Γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες τριών δεκαετιών. Κι είναι πολλές και ασυγχώρητες

Οπότε αδέλφια,
Ο Θεός να βάλει το χέρι του
Κι εσείς, εφόσον μπορείτε
Υγιαίνετε

http://www.frognews.gr/

7 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ...ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ...ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ..ΕΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ....Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ...Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Σ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Τ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ....ΚΑΙ ΠΕΣ Μ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΗΣ ΝΔ,ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΝ ΠΑΠΠΑ ΤΗΣ ΧΑ???
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ...Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΑΖΑΙΟΣ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια απο τα ιδια ειναι και η νεα δημοκρατια σου ... με παρακολουθησεις τηλεφωνων σε αρχηγους αλλων κομματων και παει λεγωντας . μια απο τα ιδια ειναι αγαπητε και φιλτατε . περνανε τους νομους κατω απο τα βραδινα τραπεζια . τουλαχιστον η Χ.Α , και ας μην ειμαι χρυσαυγητης , δεν εκανε κατι μεμπτό σε πολητη ελληνα ... τα εχει βαλει με τους δημοσιογραφους και με τους υπολοιπους ανθελληνες . και δικαιο εχει να τα βαζει με αυτους . ιδικα οι δημοσιογραφοι δεν χρειαζεται να μιλησουμε ...... αναδυεται βρωμα . περα απο εκει για να μιλαμε την αλληθηνη γλωσσα , η Χ.Α κηνηγηθηκε για τα ποσοστα της , και για την δημαρχια στην αθηνα . και εσυ που γνωριζες εδω και καιρο τι ηταν η χ.α δεν βγηκες να κατηγορισεις η να μιλησεις ..... τωρα τα λες και εσυ οτι ο μηχαλολιακος , ειναι αυτος που μας διχνεις τωρα .... ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ..ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΚΡΙΒΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΙ ΑΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΠΆΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 2:57 όλοι κρινόμαστε κι εγώ εκτίθεμαι με τα ενυπόγραφα κείμενα μου, εσυ μείνε στη κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ. Σέβομαι τις απόψεις όλων, διατηρω το δικαίωμα της έκφρασης και της διαφωνίας. Δεν εχω ποτε βρίσει και στα πιό αιχμηρά κείμενα μου, ούτε εχω χρησιμοποιήσει λέξεις απλυτος και βρωμοσυριζαίος. Το κόμμα με το οποίο πολιτεύτηκα το κρίνω πάρα πολύ αυστηρά και μαλιστα δημοσίως, εξακολουθω όμως να πιστεύω ότι οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί είναι εντελώς ακατάλληλοι να κυβερνήσουν τη χώρα. Σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρεις ψαξε τα κείμενα μου να δεις τις απόψεις μου. Οσο για τον Φαήλο Κρανιδιώτη εχει καθαρές πατριωτικές και όχι φασιστικές θέσεις. Και κράτει φίλε, ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο πατριωτικό λόγο δεν εκφέρει, οι θέσεις του για στρατούς, σύνορα, Σκοπιανό είναι γνωστές και δημοσιευμένες
    Να είσαι καλά
    Ανώνυμε 10:32 δεν τα ξέρεις καλά. Με τη Χρυσή Αυγή ειχα ασχοληθει από τη πρωτη στιγμή που μπήκα στη πολιτική, διάβασε τα κείμενα μου, όταν καλούσα τους κυβερνώντες να αντιδρασουν. Για τη ΝΔ τα λέω πιο πάνω Στην ερώτηση σου δίνω σαφή απάντηση στο κείμενο μου. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου
    Δ.Αρβανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρβανίτη πάρε τα ίσα σου αγόρι μου. Αν εσυ και ο φίλος σου νομίζετε ότι θα μπορύσες να είσαι στη Χρυσή Αυγή πολιτευτής, γελιέσαι οικτρά. Η Χ.Α. δεν είανι μαγαζάκι για να μπορέσεις να τρυπώσεις ούτε ε΄συ, αλλά ούτε και κανένας επαγγελματίας πολιτικός. Μάθε λοιπόν Αρβανίτη ότι για να καταφέρεις να πολιτευτείς στην Χ.Α., θα πρέπει να πετάξεις τα πολιτικά σκαρπίνια και να φορέσεις τα τιμημένα άρβυλα για καμιά 20ριά χρόνια δίπλα στους υπάρχοντες χρυσαυγίτες, και μετά, αν είσαι καλό παιδί, θα πάρεις τον τιμητικό τίτλο του Χρυσαυγίτη.Κατάλαβες ελαφροδεξιούλη Αρβανίτη; Άντε τώρα αγόρι μου να εισπράξεις καμιά αριστερή σφαλιάρα, γιατί μόνο για αυτό είστε ικανοί όλλοι εσείς της κλεφτο-νουδούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ,ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΖΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ! ΔΕΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ(ΔΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Κ' ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ)! ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΔΕΝ ΑΠΕΛΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ,ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ! ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΟΥ,ΚΕΡΑΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ,ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΩΣΤΕ! ΑΝ Η Χ.Α.ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ,ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑ'Ι'Τ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ Χ.Α.,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΣ ΠΟΛ.ΑΝ.,ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 6 ΟΚΤ 10:49 εχω μάθει να εκφραζομαι ελεύθερα και να κρίνω σύμφωνα με τη δική μου οπτική στα πράγματα.Εχω άποψη και γνώμη ακηδεμόνευτη χωρίς φυσικά να διεκδικώ το αλάθητο. Συνεπώς η κριτική που ασκώ στον χώρο που κινούμαι είναι αυστηρή αλλά ουτε ταπεινά κίνητρα έχει, ουτε κλείσιμο ματιού σε άλλους χώρους. Ειναι επειδή διαφωνώ σε αρκετά σημεία πολιτικών επιλογών. Κι επειδή σαφώς συμπάσχω με όλους τους συμπατριώτες. Δηλαδή δεν κατάλαβα τι πρέπει να λέω, μπράβο πρόεδρε που έβαλες τον Γεωργιάδη Υπουργό Υγείας ή τον Μητσοτάκη ή τον Βαρβιτσιώτη ή τον Παπουτσή στη Παγκόσμια Τράπεζα;. Ε δε συμφωνώ όπως επίσης δεν συμφωνώ να στεκόμαστε στα τέσσερα στη τρόικα και να μας βιαζουν επι καθημερινής βάσεως. Αυτό τι σημαίνει ότι θελω να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Χρυσή Αυγή;
    Ανώνυμε 7 Οκτ 2:38 βγες στη γωνία να δεις αν ερχομαι. Θα θέλατε πολύ στη ΧΑ να εχετε ανθρωπους σαν και μενα. Διαβασε το βιογραφικό μου, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Τα τιμημένα άρβυλα εγω τα φορούσα 25 χρόνια στον ελληνικό στρατό και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις, καταδρομέας, αλεξιπτωτιστής πεζοναύτης κι η πατρίδα με έκανε Συνταγματάρχη, δε μ έκανε λοχαγό ο Μιχαλολιάκος. Εσείς παιζετε τις κουμπάρες στο Σύνταγμα. Αντε πήγαινε να κυνηγήσεις κανένα ταλαίπωρο αφρικανό στις λαϊκές με τον Μπαρμπαρούση, ψευτοεθνικιστές της δεκάρας. Ουτε είχα ούτε έχω ουτε επιθυμώ να εχω σχέση μαζί σας
    Να ειστε πάντως καλά!
    Δ.Αρβανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο