Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΒΕΛΗΣ


Έφυγε νωρίς από κοντά μας χτυπημένος από την επάρατη νόσο ο εξαίρετος συνεργάτης και από τους πρωταγωνιστές της Εταιρείας Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας. Ο καλός μας φίλος και συμμαθητής μου, Μάκης Σταμούλης, υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές , συνιδρυτής και μέλος της διοίκησης του συλλόγου από το 1997 μέχρι και την τελευταία του πνοή......

 Για 16 ολόκληρα χρόνια από τα αξιώματα του αναπληρωτού γραμματέα, αντιπροέδρου και του ταμία δούλευε ακούραστα και έφερνε εις πέρας όλα τα καθήκοντα που είχε αναλάβει. Παράλληλα ήταν και ο λογιστής της Εταιρείας Φίλων Των Μνημείων της Παλαιομάνινας. 
Ακριβώς δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις στις 13 Αυγούστου , ο Μάκης, θυμάμαι, από κρεβάτι του πόνου μου είχε πει " προχωρήστε... αδυνατώ να παρευρεθώ ... θα είμαι νοερά κοντά σας ετούτη τη φορά ''. 
     Φίλε και άξιε συνεργάτη μας , το κενό που μας άφησες είναι δυσαναπλήρωτο, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε αυτά που σε προσωπικές συζητήσεις είχαμε οραματιστεί. Μάκη , ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
ο πρόεδρος 
Κώστας Κουτουβέλης

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο