Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η νεανική ομάδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συνέτριψε τον ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΥΤΕΙΩΝ με 4-0

Και τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε ο Τριάντης Γεώργιος

  Μεγάλη νίκη πέτυχε η νεανική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για την Γ΄ Κατηγορία του νομού.
    Αφού κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει την φιλόδοξη ομάδα του Ακαρνανικού Φυτειών με σκορ 4-0. 
    Οι πιτσιρικάδες της Αναγέννησης παίζοντας με μια πιο έμπειρη ομάδα σε ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι ήταν καλύτεροι και με την απόδοσή τους άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον του Αστακιώτικου ποδοσφαίρου.........



      Έπιασαν σπουδαία απόδοση πέτυχαν τέσσερα γκολ και έχασαν πολλές ευκαιρίες. 
     Απο την άλλη η αξιόμαχη ομάδα των Φυτειών έπαιξε και αυτή ανοιχτά χάνοντας και αυτή κάποιες καλές ευκαιρίες κάνοντας το παιχνίδι όμορφο και συναρπαστικό
     Και τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε ο Τριάντης Γεώργιος ύστερα απο τις ασίστ που του έδωσαν τόσο ο σπουδαίος και πολύπειρος Κοτρότσος Θεόδωρος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. 
    Όλοι έπιασαν σπουδαία απόδοση με τον ανίκητο τερματοφύλακα Ρηγάλο Γρηγόρη και με την πολύ καλη αμυντική λειτουργία των  Ντίνου Nικόλαου, Γιώτη Παναγιώτη, Μανωλίτση Θεοφάνη, Γεωργαλή Δημήτριου. 
   Στο κέντρο δέσποζαν οι Σταμούλης Δημήτρης Σκουτέρης Οδυσσέας, Δημητρίου Αθανάσιος, Σπυρόπουλος Ζώης. 
     Το πάζλ συμπλήρωναν οι δυο προαναφερθέντες επιθετικοί καθώς και οι Μακρής Γεώργιος, Καρανίκας Δημήτρης, Τσάκαλης Πάνος, Δημητρίου Αθανάσιος, Μέντης Νίκος, Πλιαμέρης Αθανάσιος. 
Η διαιτησία του αγώνα ήταν άριστη χωρίς κανένα πρόβλημα. 
    Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και η διοίκηση του συλλόγου αφιέρωσαν τη πρώτη μεγάλη νίκη στον χορηγό της ομάδας Κο ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  δίνοντας την υπόσχεση οτι θά κάνουν  ότι είναι δυνατό  να του αφιερώσουν  και άλλες  τέτοιες νίκες για να τον ευχαριστήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο