Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

15 άτομα ξυλοκόπησαν δύο Πακιστανούς στη Βόνιτσα


        Επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκαν δύο Πακιστανοί στη Βόνιτσα. 
     Οι δύο (παράνομοι) μετανάστες δέχθηκαν επίθεση από 15 περίπου άτομα (σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους) κατά τις 2 τα ξημερώματα στο σπίτι που διέμεναν. 
      Σύμφωνα με τους αλλοδαπούς επρόκειτο για Έλληνες που τους ξυλοκόπησαν με γροθιές και ξύλα με αποτέλεσμα οι πακιστανοί να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (όπου ο ένας χειρουργήθηκε) με την υγεία τους πάντως να μην διατρέχει κινδυνο. Η αστυνομία και το οικείο αστυνομικό τμήμα ερευνούν την υπόθεση που εκ πρώτης όψεως έχει ρατσιστικά χαρακτηριστικά......



     Το περιστατικό άλλωστε έλαβε χώρα σε μια χρονική συγκυρία ιδιαίτερη με εγκλήματα αλλοδαπών να είναι στο προσκήνιο, την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» σε εξέλιξη αλλά και ρατσιστικές επιθέσεις στην καθημερινή ειδησεογραφία.

4 σχόλια:

  1. αίσχος και ντροπή...οι άνθρωποι αυτοί που ξυλοκόπησαν,- κοινοί και αδίστακτοι εγκληματίες- κυκλοφορούν ανάμεσά μας;;;;;αν ναι, τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα εδώ με επικίνδυνες συνέπειες για την ομαλή ζωή στη Βόνιτσα (ας φανταστούμε επι παραδείγματι φαινόμενα αντεκδίκησης από τη μεριά αλλοδαπών). να καταγγελθούν και να πάρει θέση και η πολιτική ηγεσία του τόπου, ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ κυριε η κυρια που το παιζεις ανθρωπηστης πεσ μας τη προτεινης για να καθαρηση η βονιτσα και η ελλαδα απο τους παρανομους και βρωμιαριδες αλλοδαπους ? μηπως θαθελες να τους παρεις στο σπιτι σου να τους προσεχεις και να σου δουλευουν με 10 ευρω και χωρις ασφαλεια γιατι και εσυ εχεις απασχοληση αλλοδαπους καποια στιγμη για ενα κοματι ψωμι και τωρα μας το παιζεις ανθρωπηστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εις Ανωτερα! Εσσαιτε Ημαρ!

    GateZ3ro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα άτομα που το κάνανε πρέπει να είναι και πολύ "άντρες", όσο να πείς 15 με καδρόνια εναντίον δύο που κοιμούνται θέλει πολλά κότσια!!!
    Και φυσικά η τοπική κοινωνία δε ξέρει τίποτα για άλλη μια φορά λες και αυτοί που το κάνανε δε ζούν ανάμεσά μας- όλοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε.
    θυμιζω οτι πρίν πολλά χρόνια πυρπόλησαν έναν συμπολίτη τους στην πλατεία και όλα κουκοουλώθηκαν...ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο