Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δήμος Ξηρομέρου: Ξεκινά πρόγραμμα 12μηνης απασχόλησης ανέργων 55-64 ετών


       Ο Δήμος Ξηρομέρου χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο εργαλείο για την καταπολέμηση της ανεργίας συμμετέχει και στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ Επιχορήγησης Επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-64 ετών. Μέσω αυτού του προγράμματος θα απασχοληθούν 15 άτομα με συμβάσεις διάρκειας 27 μηνών. Συγκεκριμένα θα απασχοληθούν άνεργοι στις κάτωθι ειδικότητες:       
1.-Δύο (2) θέσεις Οδηγών
2.-Μία (1) θέση Υδραυλικού
3.-Δώδεκα (12) θέσεις Εργατών
Αναλυτικά η ανακοίνωση-Πρόσκληση έχει ως εξής:.....



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Θέμα: « ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 55 ΈΩΣ 64 ΕΤΩΝ»

Α.-Με την υπ΄αριθ. πρωτ. 2457/08.08.2012 εγκριτική Απόφαση του Ο.Α.Ε.Δ. η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Επιχορήγησης Επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού για την Απασχόληση Ανέργων Ηλικίας 55-64 Ετών»  για Δεκαπέντε  (15) θέσεις εργασίας των κατωτέρω ειδικοτήτων :
1.-Δύο (2) θέσεις Οδηγών
2.-Μία (1) θέση Υδραυλικού
3.-Δώδεκα (12) θέσεις Εργατών
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε είκοσι επτά (27) μήνες.

Β.-Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 10.09.2012 να έχουν υποβάλλει στην «Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου» την αίτηση ενδιαφέροντος, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται  με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (φωτοτυπία των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας, φωτοτυπία κάρτας ανεργίας, εκκαθαριστικό σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα βοηθήσει στην επιλογή τους για εργασία).

Γ.-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Ι.Δ.
 «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου»
 Μπίτας  Βασ. Νικόλαος 

1 σχόλιο:

  1. Τι άλλο θα δουμε πλέον σε αυτόν τον δήμο....!!!Αντί να γίνουν προγράμματα για τους νέους...γίνονται για τους 55χρονους...αν δεν βοηθηθεί η νεολάια ρε ζώα όρθια πως θα μείνει ζώντανός ο τόπος....ουστ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο