Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στηρίζει τις Πρωτοβουλίες της 'Ενωσης Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας.


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ) στα γραφεία της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε, μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας κου Βασίλη Τσάρκου και του Γενικού Διευθυντή της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε κου Χάρη Καφρίτσα......


Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων αντάλλαξαν απόψεις για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Π.Ε. Αιτωλ/νίας.

Ο κος Καφρίτσας εξέφρασε την πρόθεση η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. να συμβάλει και να στηρίξει το έργο της 'Ενωσης Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας και ενημέρωσε τον κο Τσάρκο για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας να διεκδικήσει πόρους από τα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου, όπως το Τοπικό Πρόγραμμα Leader, για την υλοποίηση soft δράσεων και ενεργειών, με στόχο την προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η κοινή συνεργασία των δύο φορέων (Συλλόγου Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας και ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε), για τον σχεδιασμό τουριστικών πακέτων προβολής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα για καθεμιά από τις επιμέρους τουριστικές ενότητες των δήμων της περιοχής.

Οι δύο εκπρόσωποι των φορέων τόνισαν την ανάγκη ανάπτυξης κοινών δράσεων και συνεργειών, προκειμένου να συμβάλουν στη συνεχή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο