Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΑΡΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


«Ο κ Αυγενάκης εκθέτει για άλλη μια φορά τη χώρα μας και παραδέχεται το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει τον αγροτικό κόσμο»....

Ο κ. Αυγενάκης ανακάλυψε στις Βρυξέλλες ότι για τα προβλήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν φταίνε οι Ευρωσοσιαλιστές όπως έλεγε μέχρι σήμερα και υποστήριξε ότι φταίνε τα δικά του λάθη και μόνο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια πως «Είναι ξεκάθαρο ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει πλήρως τις εκκρεμότητες που έχουν εντοπιστεί από τα στελέχη της κοινότητας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία και στη διαφάνεια του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, τις εκκρεμότητες».

Αν στην Κυβέρνηση της ΝΔ πήρε 5 χρόνια με 4 υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και 5 προέδρους ΟΠΕΚΕΠΕ να καταλάβει τι γίνεται τότε οι αγρότες δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από τον κ. Αυγενάκη. Το μόνο που βιώνουν είναι τα συνεχόμενα λάθη στις πληρωμές και η αδιαφάνεια που αναγκάστηκε να παραδεχτεί χθες.

Μετά τη χθεσινή αναδίπλωση και αυτοκριτική θέλουμε να ζητήσει συγνώμη για όλα τα ευτράπελα που κατά καιρούς έχει εκστομίσει αλλά κυρίως να ζητήσει συγνώμη για το πολύ μικρό έργο του για τους αγρότες. Η ώρα της αλήθειας ήλθε δυστυχώς γι’ αυτόν και την ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο