Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Σε όλα τα παιδιά που από σήμερα μπαίνουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.....

Όλα τα προηγούμενα χρόνια της προετοιμασίας θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας για να αφιερωθείτε στο διάβασμα. Τώρα χρειάζεται αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ηρεμία και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε.

Το τέλος αυτής της προσπάθειας είναι η αρχή του μεγάλου ταξιδιού όχι μόνο στην ανώτατη παιδεία, αλλά στην ενήλικη ζωή, όπου θα σας ανοιχθούν νέοι ορίζοντες και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Γι’ αυτό εύχομαι ολόψυχα να ανταμειφθεί ο αγώνας σας και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας – χωρίς να ξεχνάτε ότι οι Πανελλαδικές είναι ένα μόνο βήμα που δεν καθορίζει απαραίτητα την πορεία σας. Θα σας δοθούν και άλλες δυνατότητες. Στον μεγάλο δρόμο της ζωής, σημασία έχουν οι στόχοι και η προσπάθεια.

Στους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους όλο το προηγούμενο διάστημα εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι τους και στους εκπαιδευτικούς να τους συγχαρώ για όσα προσφέρουν καθημερινά στους μαθητές και τις μαθήτριές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο