Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Άγιος Αθανάσιος Κατούνας. Μήνυμα προς τους Μαθητές και Μαθήτριες που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες και Ενδοσχολικές Εξετάσεις 2024.

 Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κατούνας



Μήνυμα προς τους Μαθητές και Μαθήτριες που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες και Ενδοσχολικές Εξετάσεις 2024.....

"Αγαπητά μου Παιδιά,
Λίγες ώρες πριν αρχίσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, στις οποίες θα λάβετε μέρος, θέλω να μοιρασθείτε μαζί μου τη δικαιολογημένη αγωνία σας και τον μόχθο της κοπιαστικής προσπάθειας, προκειμένου να προετοιμασθείτε κατάλληλα γι' αυτές.
Γνωρίζετε καλά ότι οι εξετάσεις αυτές είναι ένας σημαντικός σταθμός στη μεγάλη πορεία σας. Χωρίς όμως να είναι το παν. Ούτε και η μοναδική ευκαιρία στη ζωή σας. Τα όνειρα και οι στόχοι σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον σας, ανοίγοντας διαρκώς νέους δρόμους, ευκαιρίες και προοπτικές.
Γι' αυτό και σας καλώ, όπως και οι φιλότιμοι γονείς σας και οι εκλεκτοί εκπαιδευτικοί μας, να κατεβείτε στον στίβο καλά προετοιμασμένοι αλλά χωρίς υπέρμετρο άγχος, με τη συγκέντρωση που χρειάζεται, ψυχραιμία, αισιοδοξία και προπάντων αυτοπεποίθηση.
Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία, αντοχή και υπομονή, για την ευόδωση των προσπαθειών σας! Με ψυχική ηρεμία και γαλήνη, να ευλογηθεί από τον Θεό η προετοιμασία που κάνετε εδώ και πολύ καιρό και να δοκιμάσετε τη χαρά της επιτυχίας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Ο Θεός Μαζί σας!

Ο Εφημέριος
Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κελεπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο