Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Μια παράσταση που έγινε για καλό σκοπό και κέρδισε τις καρδιές όλων


Το Δ.Σ. του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το παράρτημα Φλόγας Αγρινίου και ιδιαίτερα την πρόεδρό της Έλενα Παπαγιάννη, για την άψογη συνδιοργάνωση της θεατρικής παράστασης ‘’Την…Κάναμε Λαχείο!’’, που δόθηκε στις 22/5/24 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, για τους σκοπούς της Φλόγας.....

Επίσης ευχαριστεί και όλους τους χορηγούς, που πρόθυμα και με αγάπη στήριξαν την παράσταση. Τέλος ευχαριστεί όλους τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα και απόλαυσαν το έργο, που στο τέλος της παράστασης μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια.

Μέλη της θεατρικής ομάδας (φωτο), επισκέφθηκαν το γραφείο της Φλόγας και παρέδωσαν το ποσό των 985 ευρώ, που προέκυψε από τα εισιτήρια της παράστασης.  Ως γνωστό η Φλόγα, από το 1982 υποστηρίζει οικογένειες και παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες (καρκίνο).

Και λίγα λόγια για το έργο, καθώς οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σύγχρονη κωμωδία, βγαλμένη από τα σπλάχνα του νεοέλληνα με πολύ κέφι και μπρίο. Το κείμενο ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς βωμολοχίες και άσχημα λόγια, πράγμα που το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι, ενώ όλοι οι ηθοποιοί --αν και νέοι- έδειξαν το καταπληκτικό τους ταλέντο και δεν είχαν να ζηλέψουν με τίποτα τους επαγγελματίες και αξίζουν συγχαρητήρια και να μνημονευτούν: Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Ζέτα Ξαξίρη, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Δώρα Μανίκα, Χρήστος Κυριαζής, Μάργια Φώλου και Λάζαρος Τσόλκας.

Η υπέροχη μουσική του έργου ήταν του Κωνσταντίνου Σαμψών, στο τραγούδι συμμετείχε ο Παναγιώτης Σιάτρας, στη μουσική του δρόμου συμμετείχαν οι αδελφοί Θοδωρής και Θωμάς Κουτσουπιάς, ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν του Λαζάρου Τσόλκα.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.opentheater.gr

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο