Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Το ετήσιο συνέδριο του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN στη Δυτική Ελλάδα


Κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, .....επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia Resort όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας για τον καλύτερο συντονισμό και επιτυχή διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου του εν λόγω ταξιδιωτικού οργανισμού. Στη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν τρόποι αξιοποίησης του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού τουριστικού συνεδρίου το οποίο θα προβάλει την περιοχή στην γερμανική αγορά, η οποία αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές αγορές για τη Δυτική Ελλάδα

Στο συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου 2024 θα συναντηθούν όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες- συνεργάτες του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Aναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 500 τουριστικοί πράκτορες και συνεργάτες του πρακτορείου BEST REISEN, το οποίο αριθμεί ένα δίκτυο από 660 και πλέον γραφεία στη Γερμανία.

Κατά τη συνάντηση με τον Διευθυντή της μονάδας Olympia Riviera  Ε. Μαυραλεξάκη, τον Διευθυντή Πωλήσεων Κεντρικής Ευρώπης του Ομίλου Grecotel Β. Βασιλείου και άλλους εκπροσώπους της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, ο κ. Σακελαρόπουλος τόνισε ότι «η επιλογή αυτή του Γερμανικού ταξιδιωτικού Οργανισμού BEST REISEN αποτελεί απόδειξη ότι η Δυτική Ελλάδα αναβαθμίζεται ως τουριστικός προορισμός και πλέον βρίσκεται στις κύριες επιλογές των μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών του εξωτερικού για επενδύσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της BEST REISEN για την επιλογή τους αυτή και να είναι σίγουροι ότι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την επιτυχή διεξαγωγή του».

Τον κ. Σακελαρόπουλο συνόδευσαν ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού, Απασχόλησης της ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, το στέλεχος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής  Στρατηγικής ΠΔΕ Βίκυ Καραπάνου και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης Π.Ε. Ηλείας Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο