Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Στις 9 Ιούνη να μη χαθεί ούτε μια ψήφος για το ΚΚΕ!


Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι να στηθούν οι κάλπες των Ευρωεκλογών, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι οπαδοί, δίνουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό στους χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και τα χωριά,..... για να δοθεί αποφασιστικό μήνυμα σε ΕΕ και κυβέρνηση, μήνυμα καταδίκης και αντίστασης, με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό. Για να πάρει ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί της Ευρώπης μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Για όλα αυτά που θα κατακτήσουμε αύριο με τον αγώνα μας και με το ΚΚΕ μπροστά, στην πρώτη γραμμή.


Δεν θα τους χαρίσουμε, καμία ψήφο! Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι η «κόκκινη» ψήφος των ετεροδημοτών θα πέσει στην κάλπη. Με κάθε μέσο να οργανώσουν εγκαίρως τη μετακίνησή τους και να πάρουν όλα τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις), για να φτάσουν μέχρι το εκλογικό κέντρο και να στηρίξουν το Κόμμα.

Φτάνουμε έγκαιρα στον τόπο που ψηφίζουμε και ερχόμαστε σε επαφή με τις Κομματικές Οργανώσεις των πόλεων και των χωριών. Για κάθε πληροφορία και βοήθεια οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34, Πάτρα), καθημερινά στα τηλέφωνα 2610 222291 και 6972214474 και τις ώρες 9 π.μ. με 2 μ.μ. και 5 μ.μ. με 9 μ.μ. επίσης στο e-mail: eterodimotesdytikiellada@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο