Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ αγροδιατροφικών προϊόντων “ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024”, στο Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας από 24 έως 26 Μαΐου 2024.


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ αγροδιατροφικών προϊόντων “ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024”, το χρονικό διάστημα από 24 έως 26 Μαΐου 2024, στο Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας....... Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα 2024 αποτελεί σημείο αναφοράς για τα εκθεσιακά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή εκατοντάδων παραγωγών που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους αναδεικνύοντας την τοπική ταυτότητα της περιοχής στοχεύοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται και η “Euro Agro Expo” στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού και υλοποιούνται εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά την τοπική οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα αναδεικνύοντας την παράδοση και την ιστορία του τόπου.

Οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές των πέντε προηγούμενων διοργανώσεων και τα εγκαίνια του «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024» πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με σημαντικές παρουσίες, ανάμεσά τους και αυτή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Λευτέρη Αυγενάκη.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε παρουσιάζοντας προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων από τον κλάδο των καλλυντικών καθώς και του αγροδιατροφικού κλάδου αναδεικνύοντας καινοτόμα νέα προϊόντα, καθώς και κομμάτι του αγροδιατροφικού μας πλούτου δίνοντας την ευκαιρία και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων. 

Στην εν λόγω πολύ σημαντική έκθεση, συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με εκθέματα προϊόντων οι παρακάτω επιχειρήσεις : West Med Health & Beauty,  CAKESECRETCOMPANY IKE  -Μυργιάννης, ΝΤΑΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ - ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ, ΚΟΥΤΕΡΗΣ Β. ΠΕΤΡΟΣ - AGRINIO COOKIES, ΒΑΪΝΑΡΙ ΙΚΕ ,  Α. Θωμόπουλος Α.Ε. -  FAMILY BAKERY,  Ν & Ν Γρίβας Ο.Ε - GRIVAS WINES,  NIAMA - Ζυμαρικά Χωρίς Γλουτένη,  Παπαθανασόπουλος Κώστας του Σπυρίδωνα -  «Το Πέτρινο Χωριό»,  Ήλιδα Α.Β.Ε.Ε.,  XIROS Αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ,  Οργάνωση παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαία Ωλένεια Αιτ/νιας,  ΓΑΙΑ Τρόφιμα Α.Β.Ε.Ε.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο