Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

ΚΚΕ: Συγκέντρωση σε Αιτωλικό και Καινούργιο


Βάνα Πατρινού: «Δίνουμε με αισιοδοξία η μάχη, για ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό στις 9 Ιούνη, για να φτάσει παντού το ψηφοδέλτιο και η φωνή του κόμματος!»....


Από τη συγκέντρωση στο Αιτωλικό

Στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης στο Αιτωλικό, όπου βρέθηκε λαϊκός κόσμος, μίλησε η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, όπου κάλεσε το λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του υπερψηφίζοντας μαζικά το ΚΚΕ και από μια σειρά τοπικά προβλήματα που απασχολούν. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων η ομιλήτρια, κριτήριο ψήφου πρέπει να αποτελέσει και η κατάσταση με το νερό στην περιοχή και την υδροδότηση των κατοίκων.

Απέναντι στην πολιτική της περεταίρω εμπορευματοποίησης του αγαθού που προωθεί η ΕΕ και υλοποιείται σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ, με άξιους συμπαραστάτες τη συναινετική «αντιπολίτευση» των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. αστικών κομμάτων, επεσήμανε πως μόνο το ΚΚΕ και ο λαός με τους αγώνες του μπορούν να βάλουν φραγμό, καλώντας να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη στις ευρωεκλογές.

Στη συγκέντρωση στο Καινούργιο

Η ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί από την επόμενη μέρα στο δρόμο του αγώνα τόνισε, η Βάνα Πατρινού, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Καινούργιο.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα προβλήματα που βιώνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις πολιτικές της ΕΕ και της ΚΑΠ της, υπογραμμίζοντας, ότι η τελευταία αναθεωρείται χωρίς να καλύπτονται οι ανάγκες των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων και ψηφίζεται όχι μόνο από την Κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Ελ. Λύση στο ευρωκοινοβούλιο.

Τόνισε, ότι οι αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων στην Ελλάδα και πανευρωπαϊκά, με την μαζική παρουσία τους σε δρόμους και πόλεις, ανέδειξε αυτά τα ζητήματα, ενώ στάθηκε και στην λειτουργία του ΕΛΓΑ, που δεν αποζημιώνει για μια σειρά προβλήματα, όπως η ακαρπία της ελιάς που έπληξε σε πολύ μεγάλα ποσοστά και την περιοχή.

Υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για πολιτικές που ευθύνονται, μεταξύ άλλων, για το ανέβασμα του κόστους παραγωγής, την ίδια ώρα που στους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους δεν εξασφαλίζεται ούτε δωρεάν πετρέλαιο που λαμβάνουν οι εφοπλιστές, κάλεσε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος αγωνιστή, λαϊκού ανθρώπου από το ΚΚΕ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο