Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΚΚΕ: Ρίζος Μαρούδας, συγκέντρωση σε Βόνιτσα

 


Ρίζος Μαρούδας, από τη Βόνιτσα: «Απάντηση σε όσα βιώνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από την ΚΑΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα που την ψήφισαν, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ!»....

Από τη Βόνιτσα ξεκίνησε η παρουσία στην Αιτωλοακαρνανία του Ρίζου Μαρούδα, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Μίλησε σε συγκέντρωση, όπου συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή.

Αναφέρθηκε στην ΚΑΠ και τις επιπτώσεις της, που στόχο έχει τη συγκέντρωση γης και παραγωγής σε λιγότερα χέρια και ταυτόχρονα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των ομίλων στον αγροτοδιατροφικό τομέα πανευρωπαϊκά έναντι άλλων ομίλων ανά τον κόσμο.

Συνεχίζοντας είπε ότι οι δυναμικοί αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, με τα μπλόκα, τις πολύμορφες δράσεις και το μεγάλο συλλαλητήριο με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, προσφέρουν πολύτιμα συμπεράσματα σε αγρότες και κτηνοτρόφους, για τους καθημερινούς αγώνες που δίνουμε. Αλλά δίνουν και πολύτιμα συμπεράσματα συνολικά για τη στάση και την πολιτική των κομμάτων.

Το ΚΚΕ στήριξε από τη αρχή τα αιτήματα, τα ανέδειξε, στήριξε της μορφές πάλης των αγροτών, με τα μέλη και τα στελέχη του να είναι στην πρώτη γραμμή.

«Για να δώσουν απάντηση οι αγρότες, στην πολιτική της ΕΕ και την ΚΑΠ, στα κόμματα που την ψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ!»

Η παρουσία του Ρίζου Μαρούδα στην Αιτωλοακαρνανία θα συνεχιστεί με τη συγκέντρωση του ΚΚΕ, σήμερα στη Μικρή πλατεία, στο Νεοχώρι, στις 8:30 μμ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο