Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα. Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του Κόμματος περιόδευσαν σε χωριά της Ποταμιάς, του πρώην Δήμου Δομνίστας, σε χωριά του Δήμου Αγράφων και σε χώρους δουλειάς στο Καρπενήσι.....

Στις περιοδείες  η συζήτηση επικεντρώνεται στα βασικά διλήμματα που προκύπτουν από το τι θα έχει να συναντήσει ο λαός την «επόμενη μέρα» των εκλογών.

Μια συζήτηση στην οποία χρειάζεται να πάρουν μέρος όσοι δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει, όμως έχουν εκφραστεί θετικά για το ΚΚΕ, συμφωνούν ότι η ισχυροποίησή του θα αποτελέσει ελπιδοφόρο αποτέλεσμα. Είναι χιλιάδες ακόμα οι εργαζόμενοι που προσεγγίζουν τις δυνάμεις του Κόμματος, που αναγνωρίζουν τον πρωτοπόρο ρόλο και τη συνέπειά του, αν και την ίδια στιγμή διατηρούν επιφυλάξεις. Εκεί άλλωστε θα κριθούν και οι δυνατότητες που υπάρχουν για να ανέβει το ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά. Γιατί, από την επομένη των ευρωεκλογών, ξέρουν καλά οι εργαζόμενοι ότι εδώ θα είναι και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος με τη βαθιά εμπλοκή της χώρας, και η ακρίβεια και η φοροληστεία, και η επίθεση στους μισθούς, στην Υγεία, στα μορφωτικά δικαιώματα κ.ο.κ.

Το ΚΚΕ επιμένει ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να περιμένουν σωτήρες. Το πιο «άμεσο» που έχει να κάνει ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε νέος και νέα, είναι να δώσει δύναμη στον ίδιο του τον αγώνα, ώστε από τις 10 Ιούνη να μπορεί να αντιπαλέψει αυτή την επίθεση από καλύτερες θέσεις.

Τις τελευταίες μέρες χρειάζεται ο καθένας να αναλογιστεί: Τι έχει ανάγκη ο λαός για την επόμενη μέρα;

Να είναι ισχυρά τα κόμματα που συμφωνούν κατά 70% - 90% στις κοινοτικές Οδηγίες και κατευθύνσεις; Να δώσει μέσω της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων συμπληρωμάτων τους «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ΕΕ που τον τσακίζει; Που φέρνει νέα επίθεση στο εισόδημά του με το Σύμφωνο Σταθερότητας, με το Ταμείο Ανάκαμψης και τους πολεμικούς προϋπολογισμούς;

`Η να έχει ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που έχει αποδείξει ότι δεν έχει καμιά δέσμευση από την ΕΕ και τα μονοπώλια που υπηρετεί; Γι' αυτό και μπορεί να ξεσκεπάζει τη βάρβαρη πολιτική της, να προετοιμάζει έγκαιρα τον λαό για όσα σχεδιάζονται σε βάρος του, να πρωτοστατεί στη διεκδίκηση των αναγκών του, κόντρα στην εξαθλίωση που φέρνει η θωράκιση της κερδοφορίας των ομίλων.

Οι ευρυτάνες και οι ευρυτάνισσες έχουν πολλή πείρα συσσωρευμένη από τους εκπροσώπους των αστικών κομμάτων που όλα αυτά τα χρόνια τους χτυπάνε στην πλάτη στα καφενεία, την ίδια ώρα που τους σκάβουν το λάκκο με τους νόμους και τα μέτρα τους. Ειδικά το τελευταίο διάστημα η κοροϊδία έχει απογειωθεί με τις κυβερνητικές κουστωδίες που τάζουν δρόμους, επενδύσεις, τουρισμό, πλούτο ενώ με την πολιτική τους προκαλούν ερήμωση και μιζέρια.

Ο λαός της Ευρυτανίας δεν πρέπει να τους κάνει τη χάρη. Είναι ώρα να βάλει φρένο με τους αγώνες αλλά και την ψήφο του στον οδοστρωτήρα της αντιλαϊκής πολιτικής, να βάλει τις βάσεις για την πραγματική ανατροπή κι όχι απλά «να αλλάξει ο Μανωλιός».

Η Κ.Ο Ευρυτανίας καλεί τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος να φτάσουν τις επόμενες μέρες και στο τελευταίο λαϊκό σπίτι για να είναι το ΚΚΕ κι ο λαός πιο δυνατός την επόμενη μέρα.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν περιοδείες σε Φουρνά, πρώην Δήμο Κτημενίων, και στα χωριά του Προυσσού.

Την Κυριακή 2 Ιούνη ο Κώστας Μπασδέκης, υπ.ευρωβουλευτής θα περιοδεύσει στον Δήμο Απεραντίων, ενώ ταυτόχρονα κλιμάκιο του ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο Νεραϊδοβούνι.

Η Κομματική Οργάνωση καλεί τους καρπενησιώτες και καρπενησιώτισσες στην Προεκλογική Εκδήλωση του ΚΚΕ, την Κυριακή 2 Ιούνη, 8 το απόγευμα στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης.

Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, υποψ Ευρωβουλευτής.

 

Καρπενήσι, 27-5-2024

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο