Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

2η Αγροτική Έκθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , 7, 8 & 9 Ιουνίου 2024 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού


7, 8 & 9 Ιουνίου 2024 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού πραγματοποιείται η 2η Αγροτική Έκθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα όπως: ...

- Γαλακτοκομικά Προϊόντα, 

- Eξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, 

- Μελισσοκομικά Προϊόντα, 

- Βιολογικά Προϊόντα

- Ζυμαρικά, 

- Κρασιά, 

- Ποτά, 

- Σοκολάτα, 

- Αρωματικά Φυτά, 

- Ελληνικοί Ξηροί Καρποί, 

- Καλλωπιστικά Φυτά, 

- Παστέλια, σπάνια προϊόντα καθώς και εξοπλισμό αγροτικών μηχανημάτων.

Τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, θα δημιουργούν για όλους τους επισκέπτες, καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα πιάτα!

Το Φεστιβάλ επιμερίζεται σε 4 μεγάλες θεματικές ενότητες.

• Γαστρονομία : Θα εξερευνήσουμε το ανάγλυφο των γεύσεων και θα πλουτίσουμε σε γαστριμαργικές εμπειρίες. Χαρακτηριστικά πιάτα της Αιτωλικής γης αλλά και συνολικότερα της μεσογειακής κουζίνας. Άπειρες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος, για να γευτούν οι επισκέπτες με όλους τους δυνατούς τρόπους.

• Εκδηλώσεις με παραγωγούς από όλη την Δυτική Ελλάδα και παρουσιάσεις εξοπλισμού: Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ειδικοί αλλά και λάτρεις της αγροτικής γης, θα μοιραστούν μαζί μας προϊόντα, τεχνικές και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον εξοπλιστικό τομέα.

• Ενημερωτική Παρουσίαση για την ιδιαιτερότητα των προϊόντων Δυτικής Ελλάδας: Με πόσους τρόπους μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Με διάφορες προτάσεις γαστρονομικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος, θα επιχειρήσουμε να φέρουμε τα προϊόντα της Δ. Ελλάδας, πιο κοντά στους επισκέπτες με όλους τους δυνατούς τρόπους.

• Παιδικό πρωϊνό : Από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας για ένα παιδί, και όμως από τα δυσκολότερα για να το δεχθεί: προτάσεις για ένα γευστικό και δυναμωτικό παιδικό πρωινό, σε μια προσπάθεια να γίνει μέρος της καθημερινότητάς του. Πίτες, γαλακτοκομικά, μέλι, φρούτα και χυμοί σε μια δελεαστική σύζευξη που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους τους μικρούς μας φίλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο