Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε την Πέμπτη η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου.


Η κ. Αχτσιόγλου ξεκίνησε την περιοδεία της στο Μεσολόγγι το πρωί της Πέμπτης και αφού κατέθεσε στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, στην συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης στο κέντρο της πόλης. Η υποδοχή από τους πολίτες ήταν ιδιαίτερα θερμή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία......

Η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς στη συνέχεια, συναντήθηκε με εκπροσώπους  φορέων της πόλης του Αγρινίου (πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Εμπορικού Συλλόγους κ.λπ..), έδωσε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτησε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) που πραγματοποιούνταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με το Δήμαρχο Αγρινίου.

Το απόγευμα περιόδευσε στην αγορά του Αγρινίου συνοδευόμενη από πολυάριθμο κλιμάκιο μελών και φίλων της Νέας Αριστεράς, ενώ σε συγκέντρωση και ομιλία τελικά μεταβλήθηκε αργά το απόγευμα μετά την περιοδεία της, η προγραμματισμένη επίσκεψη που είχε η κ. Έφη Αχτσιόγλου στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι), καθώς εκεί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να τη συναντήσει και να την ακούσει.

Μεταξύ άλλων στη ομιλία της, σημείωσε πως στους πολίτες υπάρχει μεγάλη δυσφορία για την ασφυκτική οικονομική πίεση από το πολύ υψηλό κόστος ζωής την ίδια ώρα που οι μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας εμφανίζουν ρεκόρ κερδών. Στάθηκε στη μεγάλη σημασία των Ευρωπαϊκών Εκλογών για τις ζωές μας και αναφέρθηκε και στο στόχο της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει μοχλό ανασύνθεσης της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σαφή στόχευση.

.Γραφείο Τύπου Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας






















.

1 σχόλιο:

  1. - Βγηκατε για πελατακια;
    - Δε βαριέσαι μωρέ...χωριάτες είναι χοντροκεφαλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο