Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Μια παράσταση για καλό σκοπό από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, υπέρ της Φλόγας


Μια πολύ ωραία παράσταση με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, είχαν την ευκαιρία

οι ‘’τυχεροί’’ θεατές να παρακολουθήσουν την περασμένη Τετάρτη 22/5 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, με τίτλο ‘’Την… Κάναμε Λαχείο!’’.....

Η παράσταση ανέβηκε από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, που ανταποκρίθηκε

πρόθυμα και οι θεατές το διασκέδασαν με την καρδιά τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σύγχρονη κωμωδία, βγαλμένη από τα σπλάχνα του νεοέλληνα με πολύ κέφι και μπρίο.

Να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα πηγαίνουν υπέρ τους σκοπούς της Φλόγας, που υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Το κείμενο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς βωμολοχίες και άσχημα λόγια, πράγμα που το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι, ενώ όλοι οι ηθοποιοί, έδειξαν το καταπληκτικό τους ταλέντο και δεν είχαν να ζηλέψουν με τίποτα τους επαγγελματίες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, να φτάσουν σε αυτήν την επιτυχία: Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Ζέτα Ξαξίρη, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Δώρα Μανίκα, Χρήστος Κυριαζής, Μάργια Φώλου και Λάζαρος Τσόλκας.

Η υπέροχη μουσική του έργου ήταν του Κωνσταντίνου Σαμψών, στο τραγούδι συμμετείχε ο Παναγιώτης Σιάτρας, ενώ είχαμε και συμμετοχή στη μουσική του δρόμου, των αδελφών Θοδωρή και Θωμά Κουτσουπιά.

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν του Λαζάρου Τσόλκα ενώ η ηχοληψία με τον φωτισμό ήταν του Βασίλη Καπελλάκη.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.opentheater.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο